Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Bendeac, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Mihai Bendeac, depistat pozitiv cu noul coronavirus

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a dezvăluit duminică dimineață că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Îndrăgitul actorul s-a îmbolnăvit atunci când a participat la înmormântarea bunicului său.

Juratul emisiunii iUmor de la Antena 1 a spus că întreaga sa familie a avut de suferit: mama, tatăl, fratele, unchiul şi mătuşa, deoarece preotul care a oficiat slujba de înmormântare avea COVID-19.

„Pe ai mei i-a chinuit vreo 8 sau 9 zile. Iar pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de 5 minute, aveam toate simptomele, care sunt: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea”, a povestit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac și-a făcut testul de anticorpi

Ca să afle cu siguranță dacă a avut Covid-19, Mihai Bendeac și-a făcut testul de anticorpi și a filmat întregul proces. Actorul a postat imaginile duminică, pe canalul său de YouTube. Testul a ieșit pozitiv, ceea ce înseamnă că actorul are anticorpi pentru coronavirus, semn că a trecut prin infecția cu SARS-CoV-2, scrie stirileprotv.ro.

„Am avut dreptate. Deci, asta s-a întâmplat acum două luni, ceea ce înseamnă că între timp ar trebui să fiu super clean. Mă bucur foarte mult că am făcut acest clip pentru că eu am vrut să vorbesc despre asta. Şi e nasol că oamenii se gândesc că ar fi stigmatizaţi.

E o tâmpenie, cred că ar trebui să trecem împreună prin această chestie şi că ar trebui să învăţăm foarte multe lucruri, dar, din păcate, nu ştiu dacă o vom face“, a mai spus Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: