Redactia.ro
Home » TV » Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Mihai Bendeac e unul dintre cele mai îndrăgite personaje TV. În prezent, este jurat în cadrul emisiunii „iUmor” de pe Antena 1 și actor la Teatru de Comedie. Mulți se-ntreabă, însă, cum a ajuns acesta să aibă succesul de care se bucură în prezent și care a fost primul contact cu actoria. Iată ce trebuie știut despre el.

Cine este Mihai Beandeac și cum a ajuns cunoscut?

Mihai Bendeac a prezentat interes pentru actorie încă de la o vârstă fragedă, însă a debutat pe scena teatrului românesc în 1998, în rolul lui Ahile din piesa „Pălăria” de Eugene Labiche, în regia lui Horațiu Mălăele.

Vorbind despre primii pași în actorie, Bendeac a recunoscut că actorul George Ivașcu a jucat un rol important în dezvoltarea lui ca actor. „E un om absolut minunat şi îi sunt recunoscător pe viaţă, lui şi domnului Gelu Colceag! La un moment dat, i-am zis mamei că o să mă fac actor şi ea, săraca, s-a dus la o casă de bilete de la un teatru, mai exact de la Teatrul de Comedie şi le-a spus: „Am şi eu un băiat care vrea să se facă actor!”. Aşa am ajuns la teatru şi absolut uluitor este faptul că prima întâlnire cu George Ivaşcu a avut loc la două săptămâni distanţă, în cabina în care eu stau, de ani de zile, la Teatrul de Comedie. Şi, culmea, în acest moment joc cu domn’ profesor în spectacolul „Revizorul”, unde stăm amândoi în cabina respectivă, ceea ce e absolut fascinant şi foarte emoţionant! M-a pregătit pentru teatru!”, a spus Mihai Bendeac.

 

Viața juratului de la iUmor

Încet – încet, Mihai Bendeac s-a impus ca un actor iscusit și a fost repartizat în nenumărate piese de teatru. Până acum, a colaborat cu regizori precum Horațiu Mălăele, Gelu Colceag, Andreea Vulpe, Doru Ana, Felix Alexa și alte nume sonore.

Între timp, a dezvoltat și emisiunea televizată „În puii mei!”, care s-a bucurat de un succes răsunător pe TV. „Jurnalul unui burlac” și „iComedy” au fost alte două proiecte TV pe care actorul și-a pus amprenta.

Iar cea care l-a consacrat este chiar emisiunea iUmor, în cadrul căreia este jurat de mai multe sezoane, alături de Delia Matache și Cheloo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini