Redactia.ro
Home » TV » Ce salariu ia Mihai Bendeac la iUmor? Cheloo câștigă cel mai mult

Ce salariu ia Mihai Bendeac la iUmor? Cheloo câștigă cel mai mult

Ce salaiu ia Mihai Bendeac la iUmor? Cheloo câștigă cel mai mult

Ce salariu ia Mihai Bendeac la iUmor? Cheloo câștigă cel mai mult

Bendeac, Delia și Cheloo fac deliciul publicului la iUmor. S-a tot speculat de-a lungul timpului cu cât ar fi plătit Mihai Bendeac. Acum s-a aflat adevărul.

Ce salariu ia Mihai Bendeac la iUmor?

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai noncorfomiști actori din România. Nu a vorbit niciodată public despre veniturile sale, însă s-a aflat accidental. Totul, din declarația de avere depusă de tatăl său, Dănuț Bendeac care este inspector la Agenția Domeniilor Statului. De acolo reiese faptul că actorul câștiga în anul 2017 cel puțin 7 mii de euro pe lună. În declația depusă pentru anul 2016, se arată că Dănuț Bendeac a primit un cadou de 365.060 lei (peste 81.000 euro) de la fiul său, sumă care provenea din contracte de drepturi de autor. Tatăl lui Bendeac mai apare ca proprietar a trei autoturisme de lux, cu care de obicei este văzut actorul. Mamei sale, Emilia, i-a făcut ”cadou” un apartament și o vilă din sectorul 3.

”Părinţii mei se ocupă de gestionarea veniturilor mele, în exclusivitate. Am un card, pe care îl pierd la fiecare două luni, tata având mereu altul de rezervă, card pe care tata, din când în când îmi pune nişte bani”, a povestit amuzat Bendeac, completând: ”Pierd lucruri. Dacă îmi dai un ac şi mă laşi trei minute, l-am făcut dispărut. Nu pot să umblu cu buletinul sau cu permisul de conducere la mine, pentru că le pierd. Am doar nişte copii în maşină. Când văd acte, îmi transpiră palmele”, a declarat Mihai Bendeac conform cancan.ro

Cheloo câștigă cel mai mult

Dacă suma pe care o încasează Mihai Bendeac vi se pare mare, pregătiți-vă să rămâneți uimiți. Cheloo ar fi cel mai bine plătit jurat. În contul său intră lună de lună peste 10.000 de euro.

Loading...