Redactia.ro
Home » Știri » Cine e Cristina Șchiopu de la iUmor? Cu ce l-a scos din sărite pe Cheloo? Artistul a plecat din platou

Cine e Cristina Șchiopu de la iUmor? Cu ce l-a scos din sărite pe Cheloo? Artistul a plecat din platou

“Cu oltenii nu e de glumit” spune o vorba din popor. Si este valabila si in ziua de astazi, chiar la emisiunea “iUmor”, unde a avut loc o reprezentatie de zile mari, oferita de la olteanca get beget.

Emisiunea de stand-up comedy de la Antena 1 are parte de zeci de momente speciale, astfel ca oublicul nu are cum sa se plictiseasca vreodata. De aceasta data, protagonista a fost o tanara blond ape nume Cristina Schiopu. Frumoasa blondina a venit in fata juriului iUmor hotarata sa ii dea pe spate, ceea ce aproape s-a si intamplat. Insa juratii nu au tinut pasul cu ea si cu vorba ei iute si viteza ametitoare. Tanara a pregatit un numar obisnuit, cu detalii despre viata la Bucuresti pentru un gorjean. ”Aici nu e ca la mine la Gorj. Aici sunt mai multe benzi, mai multe semafoare. Aici poți să mori dacă ești proastă”, a spus Cristina Schiopu in emisiunea iUmor.

Insa, cel cucerit de Cristina Schiopu a fost juratul Mihai Bendeac, care a indraznit sa ii ofere blondinei o sticla de apa pentru ca, spune el, i se uscasera buzele. Aici a intervenit si aciditatea Deliei: “Cum să nu observe că are buzele uscate?! El este atent la detalii, săritor”, a spus Delia Matache in emisiunea iUmor.

Enervat de momentul de stand-up comedy, Cheloo a plecat din emisiune

Controversatul cantaret Cheloo nu s-a aratat incantat de prestatia oltencei cu motoras si viteza, din contra. Juratul a parasit platoul si a iesit val-vartej din emisiune pana cand tanara si-a incheiat numarul. “Nu fac parte dintre bărbații care suportă o voce feminină care dăruiește 300-400 de cuvinte pe minut. Am fugit mâncând pământul”, a spus Cheloo. Insa, la final, Cristina Schiopu a marturisit ca totul a fost o improvizatie si ca nu a fost pregatit nimic inainte pentru emisiunea iUmor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: