Redactia.ro
Home » Știri » Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

GALERIE FOTO (3) Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! Una dintre finaliste s-a dat de gol pe Tik Tok și a spus cine pleacă acasă cu premiul în această seară. 

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9

Duminică, 20 decembrie, are loc marea finală iUmor 2020, sezonul 9. Se vor lupta 13 finaliști pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro, dar și pentru titlul de cel mai amuzant concurent al anului. Deși s-a încercat să se țină secretă identitatea câștigătorului, se pare că una din concurente a dezvăluit pe Tik Tok numele celui care va câștiga.

Iasmina Negrea este un tiktoker foarte cunoscut și are o mulțime de fani. Aceasta nu s-a mai putut abține și a spus într-un video cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9. Conform internauților, câștigătorul iUmor 2020 este Andrei Ungureanu, ”Omul cu Tourette”.

Ne-a spus Iasmina că o să câștige Andrei, pe un live pe TikTok”, a scris una din fanele emisiunii, chiar pe contul oficial al show-ului, potrivit wowbiz.ro.

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Deși nu există nicio dovadă clară în acest sens, tânărul este clar unul din marii favoriți din finala iUmor 2020, sezonul 9. Momentul lui din gală, în varianta necenzurată, a strâns peste 1,8 milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube al show-ului iUmor. Andrei Ungureanu a devenit cel mai popular finalist iUmor și pe TikTok, acolo unde are deja peste 200.000 de urmăritori și 2,4 milioane de aprecieri.

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! Andrei Ungureanu a reușit să transforme boala de care suferă, respectiv sindromul Tourette, într-un motiv de glume și autoironie. Tânărul a povestit că se luptă cu ticurile de 17 ani și spune că a fost diagnosticat cu Sindromul Tourette când era copil.

”De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare. Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun. 4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie. Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic ‘b…’ sau ‘f…’. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”, a povestit Andrei Ungureanu la iUmor.

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Mai mult, Andrei Ungureanu este suținut de juratul Cheloo. Artistul are un album solo intitulat chiar ”Sindromul Tourette” și l-a invitat pe posibilul câștigător iUmor 2020 să facă un duet pe aceasă piesă. Concurentul a confirmat că știe piesa și a spus că abia așteaptă să se lanseze în muzica hip-hop.

Cine sunt cei 13 finaliști iUmor 2020, sezon 9

Mulți concurenți au trecut prin fața celor trei jurați de la iUmor, respectiv Delian, Mihai Bendeac și Cheloo, însă doar 13 au ajuns în marea finală. Aceștia sunt: Ela Voineag, fostă prezentatoare a MTV România și Fachirul din Periș, pe care-l cunoștem de pe vremea când lupta în galele Local Kombat. Georgiana Lupu, numărul său de stand-up a devenit deja viral. Gabriela Porumbacu este ‘fata înaltă’, care a vorbit despre complexele pe care le are din cauza înălțimii.

De asemenea, mai sunt și Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasici, Ștefan Nistor, Iasmina Negrea starul TikTok-ului, Biba Struja și posibilul câștigător Andrei Ungureanu. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: