Redactia.ro
Home » TV » Când începe Survivor România 2021. Fanii Kanal D aşteaptă debutul sezonului 2

Când începe Survivor România 2021. Fanii Kanal D aşteaptă debutul sezonului 2

Survivor România

După ce a avut un succes imens, emisiunea Survivor România ar putea avea un nou sezon, iar fanii sunt încântați. Iată ce a spus prezentatorul Dan Cruceru despre al doilea sezon.

Când va începe al doilea sezon al emisiunii Survivor România

Primul sezon a avut un succes foarte mare, dar, deocamdată, nu se cunosc prea multe detalii despre al doilea sezon al acestui show de televiziune. Cu siguranță va exista un al doilea sezon, pentru că pe site-ul propriu al emisiunii există posibilitatea de a te înscrie.

Inclusiv prezentatorul Dan Cruceru a dat de înțeles că va avea loc și al doilea sezon, dar acesta nu a fost prea generos cu detaliile.

„Aici nu vă pot spune prea multe. La momentul potrivit, Kanal D va face anunțurile pe care foarte mulți români le așteaptă cu nerăbdare. Nici nu se terminase bine primul sezon și deja eram asaltat de sute de întrebări despre sezonul al doilea. Lucrurile se întâmplă altfel, oamenii trebuie să înțeleagă că Survivor este un proiect anual, pentru că, altfel, nu se poate păstra nivelul înalt de producție”, a declarat Dan Cruceru.

Emisiunea Survivor România, un succes imens în primul sezon

Primul sezon al emisiunii Survivor România a fost câștigat de Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga. Nu este de mirare că se dorește un al doilea sezon, pentru că reprezentanții Kanal D au informat că ultima ediție a fost lider absolut de audiență.

„Marea finală a show-ului Survivor România a ținut, aseară, în fața micilor ecrane, milioane de susținători ai celor patru finaliști care s-au luptat pentru trofeu Survivor și premiul de 250.000 de lei! Elena Ionescu a câștigat competiția Survivor România, în urma voturilor telespectatorilor. Ultima ediție Survivor România 2020, reality-ul prezentat de Dan Cruceru, a fost încărcată de tensiune și emoție și a poziționat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor în întreaga țară și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România”, a anunţat Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: