Redactia.ro
Home » Monden » Când începe sezonul 6 al emisiunii Survivor. Faimoșii și războinicii au ajuns deja în junglă

Când începe sezonul 6 al emisiunii Survivor. Faimoșii și războinicii au ajuns deja în junglă

Noul sezon al Survivor România este pe cale să înceapă. Mai exact, sâmbătă seară, de la ora 20:00, emisiunea va surprinde telespectatorii cu noi concurenți și noi provocări. De altfel, sezonul 6 va avea și un alt prezentator.

Sezonul 6 al emisiunii Survivor România

Reality show-ul, ”Survivor Romania”, va începe pe data de 9 ianuarie, la ora 20:00, pe Kanal D. Sezonul șase este unul plin de surprize. Vor fi noi concurenți, noi provocări, dar și un nou prezentator. Emisiunea se va difuza pe parcursul a cinci zile pe săptămână: în fiecare miercuri si joi, de la 22:30, si de vineri până duminică de la 20:00.

Daniel Pavel va prezenta sezonul 6, el l-a înlocuit pe Dan Cruceru. Daniel Pavel lucrează de 12 ani în domeniul mass-media. Daniel Pavel spune că vede ”Survivor Romania” drept cea mai mare provocare profesională din viața sa.

”Pentru mine, „Survivor Romania” reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel.

Cine este, de fapt, Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor România 2021 - IMPACT

Din cine sunt compuse echipele adversare

Așa cum bine știm echipa este formată din două echipe: „Faimoșii” și ”Războinicii”. Echipa Faimoșilor este formată din: Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc. Echipa Războinicilor este formată din: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara.

De ce s-a retras Dan Cruceru de la Survivor Romania

Dan Cruceru s-a retras din rolul de prezentator al emisiunii pentru a se dedica mai mult proiectelor sale, care nu se pot dezvolta mai mult fără prezența sa fizică în țară. El a urat succes noilor concurenți și se bucură de experiența pe care a avut-o.

„A fost o decizie grea, dar am ales să mă dedic proiectelor personale și familiei în perioada ce urmează. taticool.eu și taticoolshop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând. Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021. Iar familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin.
 Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine. Baftă noilor concurenți! Baftă celui care va prezenta sezonul al doilea! Numai bine tuturor! Continuați fenomenul Survivor! Mă bucur că am avut onoarea de a lucra cu acunmedya și kanaldromania două companii fenomenale.”, a scris Dan Cruceru pe Instagram.

Cine este Dan Cruceru. Totul despre prezentatorul Survivor România - WOWBiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: