Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor România 2021, și ce joburi a avut în trecut

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor România 2021, și ce joburi a avut în trecut

Mai sunt doar câteva zile și se dă starul noului sezon Survivor Romania, competitia care a ținut în fața televizorului milioane de români de la primul sezon. Așa cum ne-am obișnuit, iată că mai este puțin până când concurenții extrem de determinați vor intra în „ringul” junglei dominicane. Al doilea sezon al show-ului fenomen va fi prezentat de Daniel Pavel.

Sezonul cu numărul doi al competiției „Survivor Romania” va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D.

Emisiunea va fi difuzată cinci zile pe săptămână, după cum urmează: în fiecare zi de miercuri și joi, de la ora 22:30, iar de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator al Survivor România 2021

De această data, întreaga competiție, precum și prestația concurenților pe trasee va fi observată și comentată pentru public de Daniel Pavel, cel care este acum prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Chiar dacă nu este încă extrem de cunoscut publicului, Daniel Pavel are o experiență impresionantă în domeniul media.

Daniel a fost prezentatorul emisiunii „Business On Air”, la Radio France International, un program premiat de CNA în anul 2015. Daniel a mai făcut parte din echipa Antena 3, unde a prezentat o emisiune săptămânală de infotainment. Daniel Pavel a ocupat și funcția de redactor șef al Penny FM, un proiect de succes pe piață din România.

Daniel Pavel a luat avionul spre Republica Dominicană chiar din inima Austriei, mai exact din Viena, acolo unde locuia de ceva timp.

Implicarea lui Daniel Pavel in show-ul fenomen al României, așteptat cu sufletul la gură de milioane de telespectatori, i-a oferit un orizont suprinzător pentru 2021.

„Pentru mine, <Survivor Romania> reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a mărturisit Daniel Pavel, potrivit Wowbiz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: