Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Cum era Jador în copilărie? Dezvăluirile emoționante făcute de tatăl său

VIDEO Cum era Jador în copilărie? Dezvăluirile emoționante făcute de tatăl său

GALERIE FOTO (3) Cum era Jador în copilărie_

Cum era Jador în copilărie? Tatăl lui Jador a acceptat să vorbească pentru prima dată despre fiul său în cadrul unei emisiunii. Romeo Dumitrache a fost invitat în emisiunea lui Teo Show, acolo unde a vorbit fără perdea despre fiul său, Jador. Părintele artistului a făcut dezvăluiri emoționante despre copilăria acestuia.

VIDEO Cum era Jador în copilărie? Dezvăluirile emoționante făcute de tatăl său

Cum era Jador în copilărie? Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar după participarea la reality show-ul Puterea dragostei, acesta a avut un succes enorm. Oamenii îl admiră pe tânărul de 25 de ani pentru felul său sincer de a fi. Aceasta a dat lovitura de mai multe ori pe Youtube cu piesele și colaborările sale, care au strâns în doar câteva zile milioane de vizualizări. În prezent, Jador a decis să plece la Survivor 2021, pentru a-și depăși limitele supraviețuirii.

De fiecare dată când îl văd la televizor, părinții săi sunt extrem de emoționați. Dar mulți dintre fanii săi s-au întrebat cum era Jador în copilărie, iar tatăl său a povestit, în exclusivitate în emisiunea lui Teo Show despre artist. Romeo Dumitrache a povestit câteva episoade de pe vremea când artistul mergea la școală. „A fost un copil premiant în școala generală. În Bacău, a fost un băiat apreciat. Miracolul nu a durat prea mult. În liceu, în primul semestru, a început să chiulească, cu băieții mari, care îl duceau pe la fete, acolo unde îi place lui cel mai mult”, a declarat tatăl lui Jador.

De asemenea, părintele său a declarat că a fost nevoit să-l retragă și l-a adus la un liceu mai aproape de casă, pentru a-l putea controla. „Îl mai și atingeam puțin, trebuia.. Ca să crești un copil educat, nuiaua nu trebuie să lipsească. O dată a dat cu pietre în geamul vecinilor. O singură dată, apoi nu a mai făcut, am luat atitudine. Nu l-am bătut să aibă traume, doar să nu mai facă a doua oară”,a mai declarat tatăl lui Jador.

Tatăl lui Jador, dezvăluiri emoționante

Întrebat dacă Jador aduce multe fete acasă, pe a i le prezenta părinților, Romeo Dumitrache a declarat că în casă la ei se respectă o tradiție. „Nu aduce fete acasă, la noi e o regula. Nu aduci pe oricine, aduci pe cine vrei să fii definitiv. El încă spune că nu e vârsta, că încă mai are de copilărit. În preajma lui nu ai voie să te superi pe fete, cu vorbă bună se vorbește cu fetele, nu se vorbește vulgar. Noi ne tragem dintr-o familie foarte numeroasă, el se poartă foarte frumos cu surorile lui și cu verișoarele”, a mai spus acesta.

Pe 31 decembrii, soții Dumitrache și-au văzut fiul pentru ultima dată, înainte să plece la Survivor 2021. Tatăl lui Jador a mai spus că pe artist nu-l sperie nimic, poate doar foamea, care ar fi singura sa problemă. „Nu îl sperie mai nimic, doar foamea, e singura lui problema. În rest, în competiție o să fie din ce în ce mai bine.Când are nevoie de un sfat, ne întreabă. Deciziile importante le ia cu noi, mereu a cerut păreri de la părinți. Toți părinții vor pentru copii tot binele, normal că sfaturile cele mai bune le iei de la părinți, nu de la prieteni. Mama lui face tensiune când se uită la televizor, i-a spus să nu se ducă”, a mai spus Romeo Dumitrache, tatal lui Jador. Printre toate aceste dezvăluiri, tatăl lui Jador a spus un lucru emoționant. Acesta a precizat că artistul nu l-a dezamăgit niciodată, iar primii bani pe care i-a câștigat au fost din muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: