Redactia.ro
Home » Știri » Momente cumplite pentru Majda de la Survivor România! Faimoasa a leșinat în brațele medicilor

Momente cumplite pentru Majda de la Survivor România! Faimoasa a leșinat în brațele medicilor

GALERIE FOTO (5)

Faimoasa Majda de la Survivor România a ajuns de urgență la spital. Concurenta a trecut prin clipe cumplite, după ce a leșinat în brațele medicilor. 

 

Faimoasa a leșinat în brațele medicilor

Majda de la Survivor România a început să se simtă rău în timpul jocului pentru imunitate. Stresul, lipsa hranei, dar și soarele puternic din Republica Dominicană par să își fi pus amprenta asupa stării de sănătate a concurentei.

Faimoasa le-a spus colegilor de echipă că nu se simte bine. Deși a spus că este slăbită și că este amețită, Faimoasa a insistat să intre pe traseu, din dorința de a lupta pentru echipa ei și de a  aduce un punct care ar fi contat mult în jocul pentru imunitate

Mă doare foarte tare stomacul și îmi vine să vomit, dar nu am ce să fac.

Nu am cum, că cedez punctul după.  Am vomitat un pic mai devreme și sunt foarte amețită, dar eu vreau să intru. Am vomitat doar apă și ușor galben, suc gastric.

 Mă doare rău de tot stomacul, dar mă duc pe traseu. Îmi sime buzele foarte amorțite (n.r buzele), nu știu de ce”, spunea Majda.

Faimoșii i-ar fi spus să nu intre pe traseu dacă nu se simt e în stare, încă.

„Am palpat ceva aici! V-am spus să îmi ziceți din timp!”, a spus medicul.

 

Majda a leșinat în drum spre ambulanță

Era vizibil faptul că Majda nu se simțea bine, astfel încât medicul care a venit să o consulte a concluzionat că Faimoasa nu ar trebui să intre pe traseu, deoarece starea ei din acel moment nu era tocmai una bună. În drum spre ambulanță, Majda a leșinat și a fost cărată pe brațe, apoi a fost transportată de urgență la spital.

„Nu văd”,a spus Majda, înainte de a se prăbuși pe brațele medicilor.

Majda nu a participat la consiliu.

„In ceea ce o priveste pe Majda, din echipa Faimosilor, se afla la spital, continua investigatiile medicale. Insa ea poate fi votata de catre public.”, a fost anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

Majda Aboulumosha, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor România. Concurenta face parte din echipa Faimoșilor.

Echipa Faimoșilor mai este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.

Lor li se opun în competiție războinicii: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.

Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de 2 ani. Ulterior, actrița a prezentat Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. Însă, după doi ani petrecuți la Antena Stars, vedeta a anunțat că pleacă de la post.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: