Redactia.ro
Home » Monden » Livian, despre cearta lui Culiță Sterp cu Jador, la ”Survivor România”: ”Am multe să vă zic…”

Livian, despre cearta lui Culiță Sterp cu Jador, la ”Survivor România”: ”Am multe să vă zic…”

GALERIE FOTO (2)

Livian, fiul lui Nelson Mondialu, intervine în cearta dintre Jador și Culiță Sterp, care a avut loc la ”Survivor România”.  Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” spune că va veni cu dezvăluiri pe această temă.

Livian, despre cearta lui Culiță Sterp cu Jador, la ”Survivor România”: ”Am multe să vă zic…”

Cearta de la ”Survivor România” dintre Jador și Culiță Sterp a lăsat uimită o țară întreagă, având în vedere cei doi artiști păreau prieteni buni. În acest subiect intervine și fiul lui Nelson Mondialu, Livian. Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” spune că va veni cu dezvăluiri despre această temă, informează fanatik.ro.

„Am tot văzut nebunia din ultimele zile legate de Survivor, de Jador, de prieteni falși. Am multe să vă zic legat de subiectul ăsta, dar în clipul ăsta o să vă zic numai atâta. Acolo nu-i Puterea Dragostei, să fie Mocanu și Livian. Și nu acuz pe nimeni, nu, o să vin cu detalii, o să aprofundez subiectul, dar momentan atâta vă zic.”, a spus Livian pe Tik-Tok.

De la ce s-au certat Jador și Culiță Sterp

La penultimul consiliu de nominalizare a concurentului care va pleca acasă, membrii echipei ”Faimoșii” i-au sărit în cap lui Jador. Cu toții au dat de înțeles că artistul aduce o energie negativă în echipă. Nu a durat mult, și a intervenit în discuție și Culiță Sterp, care-i părea prieten bun. Acesta a susținut părerile celorlalți colegi și a avut un schimb de replici cu Jador, care s-a simțit trădat.

„Eu din echipa asta m-am certat cu doi oameni, Jador s-a certat cu toți. Nu e un om care să nu se fi certat cu Jador în afară de cei noi. E prietenul meu, are un suflet bun, nu vreau să se supere, dar trebuie să-și asume niște chestii. Uneori Zanni are dreptate, și Jador are, dar au fost multe energii negative din cauza lui, care e perietenul meu. Mulți refuză să-i spună adevărul, vreau să o ia ca pe o lecție”, i-a transmis Culiță lui Jador.

Jador se simte trădat de Culiță Sterp

După ce ”Faimoșii” au nominalizat-o pe Alexandra Stan să fie eliminată, Jador i s-a destăinuit Elenei, care părea că-l înțelege. Deși mulți au susținut că și ea a fost jgnită de cântăreț, Elena a refuzat să dea amploare subiectului și apreciază faptul că Jador și-a cerut scuze pentru atitudinea față de ea. Redăm mai jos dialogul dintre Elena și Jador.

„Jador: Eu ție ți-am spus ‘taci…’, alții au spus ‘făcea-mi-ai, să-ți dau…’

Elena: Corect. Eu am vorbit în numele meu, de-asta am spus că nu mi-ai greșit.

Jador: Eu puteam să scot în evidență lucrurile astea.

Elena: Fii tu cu tine! Fii pe barba ta. Ăsta e cel mai bun sfat pe care pot să ți-l dau. Și psihicul să fie puternic.

Jador: Îți mulțumesc că nu ai vorbit de rău, chiar mersi.

Elena: Dar nici nu am de ce și nici nu am cum. Ai văzut că am fost foarte asumată, dar nu am vorbit de rău. Fiecare om merită nu a doua și a treia, ci a patra șansă. Atâta timp cât poți să vii să-ți ceri scuze, omul ăla a știut să-și recunoască vina. 

Jador: Oamenii care te-au ars și te fură, aș fi putut să scot în evidență chestia asta și să creez o imagine. Dar nu m-ar bate pe mine Dumnezeu când eu știu că copilul ăla vrea să facă o carieră și eu să dau în cariera lui? De-asta nu fac unele lucruri.

Elena: Asta ne diferențiază pe noi ca oameni. Unii ar face orice și ar călca pe cadavre ca să-și atingă țelul, iar alții sunt mai umani.

Jador: Treaba asta, singuratatea mă distruge, nu-mi place să fiu singur.

Elena: Bine ai venit în clubul meu. Am încercat să nu supăr pe nimeni și pare că am deranjat pe toată lumea și că sunt singură. Am înnebunit, Jador.

Jador: Nu vreau să urăsc pe nimeni, eu vreau să iubesc pe toată lumea. Mai mult pe ăia care îmi vor răul. Asta vreau de la mine. Dacă reușesc asta, pot să plec acasă. Lecția asta o mai am de învățat și atât.”, a fost discuție celor doi concurenți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: