Redactia.ro
Home » Monden » Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România. Ce a mâncat artistul timp de 3 săptămâni

Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România. Ce a mâncat artistul timp de 3 săptămâni

GALERIE FOTO (8) Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România

Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România. Costi Ioniță a reușit să reziste trei săptămâni în Republic Dominicană, participând la Survivor România. La întoarcea în România, artistul a povestit care au fost condițiile și ce a mâncat timp de aproape o lună.

Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România. Ce a mâncat artistul timp de 3 săptămâni

Costi Ioniță, despre experiența de la Survivor România. Costi Ioniță este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și unul dintre interpreții care a reușit să aibă colaborări muzicale cu artiști internționali. De asemenea, Costi s-a numărat și printre participanții de la Survivor România. Cântărețul a făcut parte din echipa Faimoșilor și a rezistat doat trei săptămâni în jungla din Republica Dominicană. Costi Ioniță a fost cel de-al doilea concurent eliminat de la Survivor România, din echipa Faimoșilor, la scurt timp după ce a plecat acasă Amna. Se pare că timpul pe care l-a petrecut în Dominicană și-a pus amprenta asupra vieții sale, acesta menționând că experiența de la Survivor a fost una dură. Acesta a făcut mai multe dezvăluiri despre momentele petrecute în Republica Dominicană.

Costi Ioniță a declarat că s-a detașat de fiecare dată de confliectele dintre membrii echipei, dar se pare că această alegere l-a împiedicat să se apropie de ceilalți concurenți și să dezvolte o legătură strânsă cu ei. În vârstă de 43 de ani, Costi Ioniță a reușit să facă față provocărilor de la Survivor România timp de 3 săptămâni. Artistul a declarat că este obișnuit cu postul și cu restricțiile alimentare, iar acest lucru i-a priit în junglă. „Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici”, a spus artistul pentru Click.ro.

Ce a mâncat Costi Ioniță timp de 3 săptămâni?

Totodată, cântărețul a recunoscut că i-a lipsit mâncarea dar și confortul de acasă, cum ar fi spălatul cu săpun. Cu toate astea, artistul a spus că această experiență l-a conectat mai mult cu natura și universul. „În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă.Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă”, a mai povestit compozitorul.

Fiind vegan, Costi Ioniță s-a descurcat cu mâncarea la Survivor România. În timp ce mulți concuranți tânjeau după carne, Costi a declarat că nu și-a schimbat stilul de mâncare. Problema pentru el a fost cantitatea de mâncare pe care o primea zilnic.„N-am avut probleme mari, pentru că eu sunt sunt vegan, vegetarian și am restricționat doar cantitatea. Mâncam doar cocos și ce mai găseam prin pădure, dar nu mi-a fost greu. Pentru ceilalți este, într-adevăr, un șoc, pentru că sunt obisnuiți să consume produse animale și tot felul de prostii, chipsuri. Eu nu consumam așa ceva. A fost chiar bine pentru mine”, a mai spus el. Mai mult, se pare că artistul a reușit să-și creeze unele legături cu câțiva artiști din Republica Dominicană pentru a colabora pe viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: