Redactia.ro
Home » Știri » Costi Ioniță, lăudat de J Balvin pentru prestația de la Masked Singer România. Gestul făcut de celebrul artist

Costi Ioniță, lăudat de J Balvin pentru prestația de la Masked Singer România. Gestul făcut de celebrul artist

Costi Ionita a fost vulpoiul de la Masked Singer

Prestația excelentă a lui Costi Ioniță de la  Masked Singer Romania i-a uimit nu doar pe jurați, care nu i-au recunoscut vocea, ci și pe superstarul J Balvin. Artistul a fost impresionat de interpretarea lui Costi Ioniță, deghizat în vulpoi, a celebrei piese “Loco Contigo”. Costi  Ioniță a atins cele mai înalte note, care i-a șocat pe cei care l-au auzit, iar J Balvin a ținut să distribuie momentul pe un Instastory și să-l eticheteze pe cântărețul român.

Prestația lui Costi Ioniță, lăudată de J Balvin

Rolul de vulpoi a lui Costi Ioniță de la Masked Singer Romania se pare că a ajuns la inimile multor oameni. Asta datorită interpretării fabuloase a pieselor pe care le-a avut de cântat. Jurații au rămas uimiți de vocea sa, iar una dintre piese, ”Loco Contigo” a fost și pe placul superstarului columbian, J Balvin. Costi Ioniță a atins cele mai înalte note, dar a cântat-o și într-un stil propriu, care l-a determinat pe J Balvin să îi shareuiască momentul într-un Instastory în care l-a și etichetat pe Costi Ioniță.

Mai exact, Costi Ioniță a pus un fragment scurt cu momentul său de la Masked Singer Romania la story, pe contul său de Instagram. Iar artistul columbian i-a dat, ulterior,  share și tag pe Instagramul său unde are nu mai puțin de 44 de milioane de fani.

 

Costi Ioniță și J Balvin colaborează pe plan muzical

Costi Ioniță și J Balvin s-au cunoscut prima dată în 2013, când columbianul a susținut un concert la Mamaia. Tot acolo au deschis și discuțiile despre o posibilă colaborare. Costi Ioniță s-a mutat apoi peste Ocean, unde duce o viață de star și colaborează cu nume mari din industria muzicală. Artistul nostru a lucrat cu Shaggy, Bob Sinclair, Kat de Luna, Sean Paul și bineînțeles cu J Balvin, interpretul hit-urilor “Tranquilla”, “Mi Gente”, “Amarillo” sau “Loco Contigo”.

Jurații nu l-au recunoscut pe Costi Ioniță

Costi Ioniță a fost deghizat în vulpoi la Masked Singer Romania. Cu toate că a avut o prestație la superlativ, iar vocea i-a lăsat mască pe jurați, Inna, Ana Morodan, Codin Maticiuc și Horia Brenciu nu l-au recunoscut. L-au asemănat cu alte voci: Mihai Traistariu, Randi, Sam Smith sau Laurențiu Duță. Au fost uimiți când vulpoiul s-a demascat și au văzut că este Costi Ioniță. Acesta le-a fost recunoscător pentru laude, deși nu a ajuns până în finală. Odată cu acest moment, jurații au înțeles mai bine și detaliile personajului din prezentare, anume și legătura lui Costi Ioniță cu medicina. Artistul a terminat Facultatea de Stomatologie la Universitatea „Ovidius” din Constanta.

Melodia ”Stay” interpretată de vulpoi a fost cântată mai bine decât Rihanna

Melodia ”All of Me” a făcut-o pe Ana Morodan să plângă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: