Redactia.ro
Home » Monden » EBA, unicornul demascat de la emisiunea “Masked Singer”. Ce a dat-o de gol…

EBA, unicornul demascat de la emisiunea “Masked Singer”. Ce a dat-o de gol…

GALERIE FOTO (3)

Ferită de ochii lumii în ultima perioadă si concentrată pe cresterea copiilor, Elena Băsescu a acceptat însă provocarea celor de la ProTV și emisiunea “Masked Singer”. Vedeta a spus că doar o singură persoană a știut de participarea la emisiune.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu a participat la emisiunea “Masked Singer” de la ProTV. Aceasta a întruchipat Unicornul, însă cu greu s-a lăsat demascată. „Într-adevăr, secretul și discreția absolută au fost cele mai importante reguli și condiții de participare în concurs. Singura persoană care a ştiut că eu particip la emisiune a fost tata. Fiind vorba de un show de anvergură televizat, i-am spus şi m-am bucurat că i-a plăcut costumul. Evident că asta a fost una dintre condiţiile pe care le-am pus înainte de a accepta invitaţia PRO TV. De altfel, eu şi tata am fost amândoi convinşi că Sofia, Junior şi Nastia vor fi fermecaţi de costumul Unicornului.

EBA pleca pe ascuns de acasă

Formatul “Masked Singer” este unul destul de restrictiv, astfel că, Elena Băsescu a trebuit să fie precaută și să se ferească pe cât posibil. „Din fericire, atunci când ai trei copii și ești un om activ, nu se mai miră nimeni că ești mereu pe fugă sau pe drumuri. Deci, nu mi-a fost greu să păstrez acest secret, din acest punct de vedere. Numai drumul până acolo era o aventură în sine. Am plecat mereu de acasă cu taxiul până la primul punct de întâlnire, ca să nu-mi recunoască cineva maşina sau să mă urmărească”, a mărturisit Elena Băsescu pentru revista Ciao.

Elena Băsescu era costumată în drum spre emisiune

Întreaga aventură “Masked Singer” a fost una destul de provocatoare pentru EBA, care a reușit să povestească mici detalii din culise. „De la punctul de întâlnire, eram preluaţi de un van, unde găseam cagulă, ochelari, mănuşi şi un hanorac larg pentru a nu ni se putea distinge silueta. Nu avea voie să ni se vadă nici măcar un centimetru din piele. Eram lăsăţi la un al doilea punct de întâlnire, pe care nu-l vedeam pentru că purtam ochelari întunecaţi. De acolo, eram preluaţi de o măşînă care ne ducea la locul filmărilor. Nu mergeam niciodată pe același traseu, eram preluați fiecare dintr-un anume loc, transportați cu mașini separate, ne asiguram că nu ne urmărește nimeni. Eram mascați chiar și pe drum și nu aveam voie să vorbim cu nimeni – șoferi, boyguarzi…nimeni! Riscam să ne recunoască vocea! Inclusiv de schimbat, ne schimbam în mașini”, a marturisit EBA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: