Redactia.ro
Home » Monden » Ce mașină conduce Costi Ioniță? Artistul are o avere enormă

Ce mașină conduce Costi Ioniță? Artistul are o avere enormă

GALERIE FOTO (6) Ce mașină conduce Costi Ioniță_

Ce mașină conduce Costi Ioniță? Artistul este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, iar din punct de vedere profesional, Costi Ioniță este împlinit. Acesta și-a început cariera în țară, dar atunci când a văzut că muzica sa nu mai este apreciată aici, a decis să plece pe alte meleaguri, acolo unde talentul său este recunoscut. Costi Ioniță a reușit să dea lovitura în America, iar banii pe care îi câștigă acum nu sunt deloc puțini.

Ce mașină conduce Costi Ioniță? Artistul are o avere enormă

Ce mașină conduce Costi Ioniță? Costi Ioniță este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Acesta a reușit să se facă auzit în toată lumea, având mare succes în America. Dacă în România muzica lui nu mai era ascultată, Costi Ioniță a decis să plece și să-și încerce norocul pe alte meleaguri, unde a și avut succes. De-a lungul carierei sale, artistul a știut să se reinventeze și să se adapteze noilor vremuri și cerințelor publicului. Multă lume s-a întrebat ce avere are acesta și ce mașină conduce Costi Ioniță. Succesul său pe plan profesional i-a adus mari satisfacții financiare, iar în acest moment putem spune că artistul are o avere mare. Costi Ioniță, în vârstă de 42 de ani preferă să nu afișeze și să se laude cu averea sa, rămânând o persoană modestă.

Cu ani în urmă, Costi Ioniță conducea o mașină marca Jaguarl, pe care l-a placat cu aur de 24 de karate, dar se pare că timpul îi schimbă pe oameni. Artistul a învățat ce înseamnă modestia și preferă să nu se mai laude cu averea sa. Recent, vedeta a fost surprinsă conducând o mașină BMW X5, din 2014, iar prețul acesteia, la second hand nu depășește 23.000 de euro.

Costi Ioniță și-a dat seama de preferințele publicului și chiar dacă mulți l-au judecat, el nu face altceva decât să le ofere oamenilor ceea ce vor să asculte. Acesta a colaborat cu Lidia Buble, Dani Mocanu, Florin Salam, Jador, Bogdan Mocanu și Iancu Sterp, iar toate melodiile lansate cu aceștia au milioane de vizualizări. Unii spun că artistul ar fi milionat în dolari, dar cu toate astea, Costi preferă să-și investească banii în muzică.

Relațiile lui Costi Ioniță

Deși are noroc pe plan profesional, Costi Ioniță încă nu și-a găsit femeia potrivită. De-a lungul anilor, femeile din viața acestuia au jucat un rol important pentru acesta. Acesta a avut numeroase relații cu femei din showbiz-ul românesc, dar niciuna nu a reușit să-l conducă spre altar. Deși a avut femei de toate tipurile, Costi preferă blondele sexy. Acesta a avut o relație cu Diana Vasian, o cântăreață care a participat la mai multe concursuri muzicale, printre care și X Factor. Deși s-au afișat în urmă cu câțiva ani ca fiind un cuplu, aceasta a spus că sunt doar prieteni.

În urmă cu mai bine de zece ani, Costi Ioniță a avut o relație de dragoste cu Andreea Teodorova, o bulgăroaică talentată în ale muzicii, devenind celebră datorită lui. Irina Popescu s-a numărat și ea printre cuceririle artistului, iar la un moment dat, acesta s-a afișat cu Cristina Pană, o asistentă tv și o prietenă bună cu Sânziana Buruiană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: