Redactia.ro
Home » Monden » Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total

Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total

GALERIE FOTO (6) Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total

Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total. Producătorul, cântărețul și afaceristul Costi Ioniță a plecat pe târâmul american și s-a schimbat complet. Artistul a avut numeroasre colaborări cu artiști de top.

Ce mai face Costi Ioniță și cum arată. Artistul s-a transformat total

Costi Ioniță, în vârstă de 41 de ani a devenit cunoscut în momentul când a debutat cu trupa Valahia, iar o țară întreagă îl cunoștea ca fiind un cântăreț cu o voce superbă. După separarea trupei, cântărețul a debutat solo. Costi Ioniță a avut o perioadă în care a cântat manele, iar acesta se mândrește cu această reușită, și chiar dacă acum trăiește pe meleagurile americane, acesta nu a uitat de vechii prieteni.

Costi Ioniță colaborează cu artiști de top printre care se numără Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon.

În anul 2012 a fost nominalizat la Premiile Grammy cu piese Dame, interpretate de Shaggy și Kat DeLuna.

Costi Ioniță colaborează cu marii artiști de peste hotare

Artistul român a compus pentru numeroși artiști și a lansat chiar și o trupă de fete, Elegance formată din fosta sa iubită Issa Casian și Celia. De asemenea, acesta a contribuit la formarea trupei Gold Money, formație cu patru fete, Letty, Dodo, Maya Pop și Daiana.

Se pare că artistul nu a făcut schimbări doar pe plan profesional, acesta hotărând să își schimbe și stilul de viață personal. Costi Ioniță a renunțat la carne și a devenit vegetarian.

Artistul a făcut un curs de numerologie cu celebrul Anatol Basarab și își formează toată activitățile zilnice după calcule numerologice.

„Costi Ioniţă a absolvit un curs de numerologie în urmă cu câţiva ani şi are diplomă. Nu e maestru numerolog, el foloseşte informaţia în interes propriu. Tot ce a învăţat, foloseşte în meseria lui. El poate să îşi programeze concertele, întâlnirile în anumite date favorabile. Notele muzicale pot fi transformate în numere, iar el poate să îşi dea seama dacă va fi sau nu o melodie de succes, a declarat Anatol Basarabd espre artistul român.

Mai mult, acesta a devenit o persoană credincioasă și postează des pe rețelele de socializare imagini de la lăcașuri de cult din America.

„După ce compun fiecare melodie spun «Doamne, facă-se voia Ta!». Aș vrea să înțeleagă asta și producătorii români. Să renunțe la semnele demonice și să optăm pentru armonie, lumină și pozitivism’, declara Costi Ioniță.

Citeste si:Câștigătorii ASIA EXPRESS 2020. Cine sunt favoriți la marele premiu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: