Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui Zanni. Concurentul de la Survivor România a vorbit despre femeia care i-a dat viață

Cine este mama lui Zanni. Concurentul de la Survivor România a vorbit despre femeia care i-a dat viață

Cine este mama lui Zanni.

Cine este mama lui Zanni. Povestea lui Zannidache, concurentul de la Survivor România a înduioșat o țară întreagă. Deși a fost abandonat de mama sa într-un orfelinat, Zanni și-a regăsit puterea și a mers mai departe. Ba chiar a reușit să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din ROmânia. Pentru prima dată, tânărul a vorbit despre femeia care i-a dat viață.

Cine este mama lui Zanni. Concurentul de la Survivor România a vorbit despre femeia care i-a dat viață

Cine este mama lui Zanni. Zannidache Hubert Edmond, pe numele de scenă Zanni și-a spus povestea dramtică în emisiunea Chefi la cuțite, unde a participat pentru a-și depăși limitele în bucătărie. Artistul a impresionat o țară întreagă cu povestea sa de viață. Concurentul de la Survivor România a vorbit pentru prima dată despre mama sa, care l-a abandonat într-un orfelinat. Artistul a fost nevoit să treacă prin momente dificile, după ce a fost respins de părinții săi, care l-au abandonat și au plecat în Grecia.

Cine este mama lui Zanni. Faimoșii au primit mesaje și fotografii de la prieteni, iar acum aceștia se gândesc la momentul în care vor primi un semn de la familie. Ei bine, cu această ocazie Zanni a vorbit pentru prima oară despre mama sa. GLumeț din fire, artistul a spus că poate primește un mesaj de la mama sa, pe care nu a mai găsit-o de ani de zile. „Stai să vezi când o să vină video de la familie, poate o vad pe mama. Nu am găsit-o de ani de zile și o găsesc aici”,spune Zanni. Protejatul lui Alex Velea a precizat că îi este foarte greu să vorbească despre mama lui, fiind aproape imposibil să spună ce simte în suflet. „Când vorbește lumea despre mama nu răspund la întrebări, nu intru în discuții. Oricât aș vrea eu să mă deschid, pentru că sunt genul care se deschide, nici eu nu știu multe despre ea, totul este incert și pentru mine”,a dezvăluit Zanni.

Zanni, dezvăluiri emoționante despre mama sa

De asemenea, concurentul de la Survivor România a povestit despre întâlnirea pe care a avut-o cu mama sa și spune că femeia care i-a dat viață, este o străină pentru el. Totodată, Zannia a spus că mama sa a rămas cu sechele în tinerețe, motiv pentru se confruntă cu probleme în acest sens. Zanni și-a văzut mama de patru ori în viața sa, făcându-i un cadou o pereche de ghete foarte mici pentru vârsta lui. „Are niște probleme de realizare a realității. Eu acum am 23 de ani, dar nu stiu dacă ea realizează.Când eram mic am tot tras de ea să vorbim, ea are niște probleme, nu răspunde la întrebări. Răspunde după 5 secunde sau nu răspunde. Eu citesc oamenii, văd în ochii ei că a fost o traumă, în copilăria ei, în tinerețe, la nașterea mea sau cu bărbatul cu care m-a făcut”,a povestit Zanni, a spus Zanni.

Zannidache a reușit să supraviețuiască la Survivor România, demonstrând că este unul dintre cei mai buni concurenți din echipa Faimoșilor. Publicul i-a apreciat fiecare performanță sportivă și modul său sincer de a analiza situația. „Când sunt nervos, reușesc să găsesc partea amuzantă și să rad de situații. Știu că nu rezolv nimic cu furia. Mi-am tatuat pe tâmplă pentru că, cu cât înțelegi mai mult ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici„, spunea Faimosul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: