Redactia.ro
Home » TV » Cine este, de fapt, Zannidache de la Chefi la Cuțite şi cum a ajuns să fie noul “fiu” al lui Alex Velea. Povestea impresionantă

Cine este, de fapt, Zannidache de la Chefi la Cuțite şi cum a ajuns să fie noul “fiu” al lui Alex Velea. Povestea impresionantă

Zannidache

Zannidache de la emisiunea „Chefi la cuțite” a părăsit emisiunea, dar acum a început să aibă succes cu prima lui mare iubire, muzica. Mai mult, el este acum „noul fiu” al lui Alex Velea, care l-a luat sub aripa sa pentru a-l ajuta să ajungă la succesul pe care li-l dorește.

Cine e Zannidache Edmond Hubert, de la „Chefi la cuțite”

Zannidache Edmond Hubert, Zanni, așa cum este el alintat, a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea „Chefi la cuțite” de la Antena 1. El iubește bucătăria, dar și muzica, așa că după ce a părăsit competiția, s-a apucat serios de muzică. În ajutor i-a sărit nimeni altul decât Alex Velea.

„Am vrut să fac un curs, din ăsta, de muzică să învăț treaba cu platanele și am intrat pe youtube, nu știu la ce m-am uitat eu de muzică, acolo și am văzut o piesă de-a lui Alex repostată de un om de pe internet și exact așa am zis «oare răspune Alex la orice fraier» și am zis «hai să-i scriu și eu, să-mi încerc norocul», dar în momentul ăla mă jucam și la calculator și i-am dat un mesaj, mă gândeam la ceva relevant, să nu-i scrie oricine treaba aia, să nu fiu al 100-lea care îi spune aceeași chestie.

Am zis «băi, cum să-i scriu, ce vreau eu de la omul ăsta, care e motivul meu real? Să nu fie nici ca cerșală, nici ca pomană». I-am zis: «dă-mi putere ca să dau și eu mai departe»”, povestește Zannidache Edmond Hubert.

Zannidache de la „Chefi la cuțite”, copilărie de coșmar

Așa a început relația dintre el și Alex Velea, care acum îl consideră protejatul său. Despre Zannidache, Velea spune că este mult mai cerebral decât apare pe TV.

„El pare super nebun, dar este atât de cerebral, e ancorat în realitate, visează mult și e normal să viseze mult pentru că e puști, simte ce se întâmplă cu el și e gata să facă orice pentru a-și atinge scopul, la modul frumos, nu meschin! Adică este muncitor, nu e gata să calce pe cadavre pentru a reuși, e prietenos, este exact așa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei, simplu! Dacă nu era așa, nu-l luam cu mine!”, mai povestește Alex Velea.

Chiar dacă acum a început să aibă succes, Zannidache a avu o copilăre traumatizantă. El a fost mutat la șase case de copii, unde a îndurat  tratament greu de descris în cuvinte.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți (…) Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: