Redactia.ro
Home » TV » Va fi înlocuită de la „Chefi de la cuțite”? Postul Ginei Pistol în pericol după ce a rămas însărcinată

Va fi înlocuită de la „Chefi de la cuțite”? Postul Ginei Pistol în pericol după ce a rămas însărcinată

Gina Pistol

Gina Pistol a fost de curând subiectul principal al știrilor mondene după ce a confirmat faptul că este însărcinată cu celebrul cântăreț Smiley. Vestea a șocat showbiz-ul românesc, mai ales pentru că medicii nu-i dădeau nici o șansă să aibă un copil, iar oamenii nu s-au gândit că această veste ar putea să vină.

Gina Pistol renunță la unele proiecte din televiziune

După aflarea veștii, producătorii și-au pus deja problema că vor trebui să o înlocuiacă pe frumoasa prezentatoare. Gina Pistol este gazda a două emisiuni importante prezentate de Antena1, respectiv ”Chefi la Cuțite” și ”Asia Express”, iar acum va trebui să renunțe la proiecte, cel puțin pentru o perioadă.

Potrivit cancan.ro, producătorii deja au anunțat că Gina Pistol va fi înlocuită, însă în acest moment nu se știe încă cine îi va lua locul. Conform informațiilor, vedeta va renunțat definitiv la emisiunea ”Asia Express”, iar în viitor, când se va întoarce din concediu, va fi doar gazda emisiunii ”Chefi la Cuțite”.

”Emisiunea se filmează în locuri foarte îndepărtate, la mii de kilometri de țară, în destinații exotice. Și, după cum bine știți, filmările durează aproximativ o lună. Gina nu are cum să stea atâta timp fără bebelușul ei, trebuie să o alăpteze. Și chiar dacă ar putea, nu ar face-o. Ea se numără printre acele femei care au un har aparte de a fi mame. O să fie grozavă. În momentul acesta nici nu cred că îi pasă de nimic altceva, nici nu se gândește la carieră, la viitor. Numără și ea zilele până va naște.

Da, se discută despre posibile vedete care ar putea să o înlocuiască, se va face și un casting. Însă Gina va putea să revină la cârma emisiunii atunci când va dori și se va simți pregătită. Ea este sufletul acestui concurs”, au declarat persoane din Antena 1.

Gina Pistol va avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au anunțat într-un videoclip pe Youtube că vor deveni părinți. Cei doi au fost foarte emoționați, au avut chiar și lacrimi în ochi. Este un moment important pentru ei și chiar dacă au încercat să țină secret acest lucru, presa a început deja scoată materiale cu ce doi.

Tot în acel videoclip au anunțat că vor avea o fetiță. Au vorbit despre momentul în care au aflat că vor deveni părinți și cum o să se schimbe viața lor după venirea pe lume a micuței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: