Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă. Prezentatoarea Tv arată senzațional

Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă. Prezentatoarea Tv arată senzațional

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă

De curând, Gina Pistol a intrat în ce de-al doilea trimestru de sarcină, iar cu toate astea, iubita lui Smiley arată minunat. Blondina a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată, care îi scoate în evidență burtica de gravidă. Cum arată aceasta?

Gina Pistol, noi imagini cu burtica de gravidă. Prezentatoarea Tv arată senzațional

În momentul de față, Gina Pistol se poate considera o femeie realizată atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Aceasta va deveni mămică peste câteva luni, după ce a intrat în cel de-al doilea trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley este foarte bucuroasă că va deveni mămică pentru prima oară, și deși este o perioadă dificilă, prezentatoarea de la Chefi la cuțite, reușește să se mențină în formă și să arate incredibil de bine.

Recent, Gina a postat două fotografii pe rețelele de socializare în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată neagră, și care i-a scos  în evidență burtica de gravidă. Imediat, fanii acesteia au reacționat. Menționăm faptul că aceasta este prima imagine cu burtica pe care Gina o postează în mediul online.

Gina Pistol gravida

Gina Pistol va deveni mamă pentru prima oară

Deși în urmă cu câteva săptămâni în presă se zvonea că Gina ar fi însărcinată, nu au existat niciodată dovezi clare care să fi confirmat acest lucru. Ei bine, sătuli se pare de aceste speculații, Gina și Smiley au decis să posteze un vlog pe Youtube în care să vorbească deschis despre acest lucru.

Într-un final, cei doi au confirmat acest lucru, vorbind în vlog și despre momentul în care au aflat că vor avea un copil și despre cum îl vor crește. Vizibili emoționați, cei doi îndrăgostiți vor să se bucure de acest moment cu adevărat unic din viața lor, fără să-și afișeze prea mult sentimentele. Conform spuselor acestora, cei doi vor avea o fetiță peste patru luni.

Loading...