Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gina Pistol însărcinată în costum de baie? Câte kilograme a luat în sarcină

Cum arată Gina Pistol însărcinată în costum de baie? Câte kilograme a luat în sarcină

GALERIE FOTO (6) Cum arată Gina Pistol însărcinată în costum de baie_

Gina Pistol trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În urmă cu câteva luni, prezentatoarea Tv a aflat că în curând va deveni mămică pentru prima oară. Recent, Gina și Smiley le-au confirmat fanilor săi vestea că vor deveni părinți anul viitor.

Cum arată Gina Pistol însărcinată în costum de baie? Câte kilograme a luat în sarcină

Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor deveni părinți. Cei doi au decis să le povestească fanilor săi cum a început povestea lor de dragoste și cum li s-a schimbat viața după ce au aflat că vor avea primul lor copil.

În videoclipul postat de Smiley pe YouTube, se poate observa emoțiile celor doi și trăirile unice de care au parte. Smiley și Gina sunt în Grecia, împreună cu Speak și Ștefania, profitând de căldura și de momentele petrecute împreună. Cu o zi în urmă, Smiley și Gina au postat câteva imagini în care prezentatoarea Tv apare pentru prima dată în costum de baie de când a aflat că este însărcinată.

În timp ce Smiley poartă o cămașă înflorată pe el, Gina este în costum de baie cu un șal aruncat pe umeri. Din primele imagini se poate observa că Gina a luat câteva kilograme în plus. ”Vă mulțumim mult pentru mesajele pe care ni le-ați trimis, în special Ginei!”, a spus Smiley.”Vă mulțumesc foarte mult, dar o să mai discut eu pe parcurs, așa, ca de la femeie la femeie, că știu că foarte multe femei mi-au scris și s-au lovit de aceeași problemă. Nici nu știu ce să mai spun… Vă mulțumim mult”, a spus și Gina.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima oară

Gina Pistol, 38 de ani le-a explicat fanilor de ce nu a dorit să anunțe acest lucru de la început. Conform acesteia, în urmă cu câțiva ani, medicii i-au spus moderatoarei de la Chefi la cuțite că nu poate rămâne însărcinată în mod natural, motiv pentru care aceasta a decis să fie precaută și să se asigure că sarcina decurge bine, mai apoi să facă anunțul surprinzător. „Noi acum înseamnă TREI! În urma unor analize medicale, acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! ”, a spus Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: