Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Gina Pistol, interviu senzațional! Au recunoscut totul – VIDEO

Smiley și Gina Pistol, interviu senzațional! Au recunoscut totul – VIDEO

Smiley și Gina Pistol și-au recunoscut relația pe care o au de 3 ani. Cei doi au realizat un interviu în care au mărturisit toate culisele lor din cuplu și din casă. Mai mult, ei au confirmat că vor deveni părinții unei fetițe și că s-au mutat împreună.

Cei doi au anunțat că se știu  de pe vremea când Smiley făcea parte din trupa SIMPLU. În cadrul interviului fiecare a spus unul despre celălalt ce anume ce le place.

Gina Pistol i-a spus lui Smiley îi place că o echilibreză, că râdele la glumele ei.

Smiley: Noi doi vom deveni părinți. Încep să realizez că trebuie să modific casa, trebuie să îmi schimb un pic programul, dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.

Gina Pistol: Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu o mamă cool. … L-am crescut pe fratele meu. Sunt foarte responsabilă.

Smiley: Vestea asta minunată că vom avea un copil împreună a fost o mare supriză. O surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea până în momentul în care este supriză până la capăt. Toți știm că primul trimestrul este cel mai greu. Cumva am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a fost o surpriză neplăcută în momentul în care am văzut că presa scrie despre asta.

Gina Pistol: Chiar a fost o surpriză pentru mine că am rămas însărcinată. Nu-mi venea să cred. Mi-era frică să mă bucur. Când i-am auzit inimioara că-i bate, am simțit că-mi fuge pământul de sub picioare. Eu am crezut că este o dereglare hormonală pentru că filmam foarte mult în perioada aceea. Mie doctorii nu mi-au dat șanse. Eu credeam că sunt obosită și credeam că am o dereglare hormonală. Analizele și vârsta nu mă recomandau să rămân însărcinată. Am făcut un test de sarcină și ieșise o linie plină și alta mai ștearsă. Am așteptat o zi întreagă! I-am arătat testul lui Andrei și i-am zis că eu cred că sunt însărcinată. Ne-am uitat unul la altul și am râs.

Smiley: Totul era nesigur și am preferat să păstrăm totul pentru noi ca să fim siguri că totul este în regulă. Și este în regulă.

Gina Pistol a mai anunțat că cei doi vor avea o fetiță și ar putea să o boteze Maria.

 „Să numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria, are și un pic de Gina”, a spus viitoarea mămică. Între interviul îl puteți vedea în varianta video de mai sus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: