Redactia.ro
Home » Monden » Smiley a făcut pasul cel mare după Gina Pistol a rămas gravidă. Ce a apărut pe contul lui Instagram

Smiley a făcut pasul cel mare după Gina Pistol a rămas gravidă. Ce a apărut pe contul lui Instagram

Smiley și Gina Pistol

Vestea că Gina Pistol, una dintre cele mai frumoase femei din România, este însărcinată a făcut deja înconjurul tabloidelor din România. În plus, faptul că Smiley va fi tătic pentru prima dată, nu face altceva decât să îi înnebunească pe fani. Chiar dacă nu a recunoscut că va fi tată, Smiley a postat pe Instagram o fotografie cu o descriere… siropoasă.

Ce înseamnă „a adora” pentru Smiley

Dacă la început au preferat să fie discreți în ceea ce privește relația lor amoroasă, astăzi, Smiley și Gina Pistol oferă câteva detalii frumoase din viața de cuplu. De data această, Smiley este cel care face primul pas și care le arată fanilor definiția verbului „a adora”. În postare, artistul este surprins uitându-se extrem de tandru la Gina Pistol, cea care îi va dărui un copil cât de curând. „A ADORẮ adór trânz. 1) A iubi cu patimă̆. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, iată ce a scris sub fotografia postată acum câteva ore pe Instagram.

Sarcina Ginei Pistol este avansată

Gina Pistol a fost surprinsă de curând în frumoasa ipostază de mama, cu burtica destul de avansată, semn că acest secret a fost păstrat luni bune până să iasă la iveală. Fotografia cu Gina Pistol și Smiley a fost realizată de un fotograf de ocazie care i-a zărit pe cei doi la aeroportul Henri Coandă. Conform retelelor de socializare, cei doi ar fi plecat într-o mini vacanță, alături de un alt cuplu celebru de influenceri din România, Speak și Cristina Ștefania.

Smiley se mută la Ginuta acasă

Relația dintre Smiley și Gina evoluează pe zi ce trece, mai ales că aceștia vor deveni în curând părinți. Astfel că, Smiley a luat decizia de a se muta din vila sa de 300.000 de euro pentru a sta în casa Ginei Pistol. Însă, în ceea ce privește ordinea lucrurilor în casă, Gina este stăpâna: „Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a spus Gina Pistol pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: