Redactia.ro
Home » Monden » Ce burtică proeminentă are Gina Pistol! Paparazzi i-au surprins din nou pe aeroport

Ce burtică proeminentă are Gina Pistol! Paparazzi i-au surprins din nou pe aeroport

Vestea că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți a bucurat deopotrivă prietenii și apropiații cuplului. Chiar dacă aceștia nu au făcut anunțul oficial, paparazzi au fost pe faza și i-au surprins pe cei doi, zilele trecute, în apropierea unei clinici medicale din capitală.

Gina Pistol, cu burtica la vedere

Unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din România sunt din nou pe prima „pagină” a showbiz-ului. Smiley și Gina Pistol sunt pe cale să devină părinți, însă anunțul oficial nu a fost făcut. Cu toate acestea, cei doi nu se feresc să își trăiască povestea de dragoste și să își vadă de viață. Astfel că, burtica Ginei a fost fotografiată de curând, pe aeroportul Henri Coandă din București, conform celor de la wowbiz.

Ce căutau smiley și Gina la aeroport

Este știut faptul că Gina Pistol și Smiley sunt buni prieteni cu un alt cuplu frumos din România, Speak și Ștefania, care au postat pe Instagram mica lor escapadă. Astfel că, Gina apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă de culoare bleu, care îi scoate burtica în evidență.

De ce nu vor să facă anunțul oficial

Surse din apropierea celor doi spun că Smiley și Gina vor să mai aștepte o vreme până vor face marele anunț în mod oficial. Aceștia au decis să nu ofere detalii despre sarcina și evoluția ei, dorind să trăiască aceste clipe frumoase fără a fi constant în fațacamerelor de filmat.

La fel au procedat și cu relația de cuplu, Smiley și Gina oferind doar picături din ceea ce lumea spunea că ar fi o relație. „Este normală, este o relație între doi oameni maturi care, în primul rând, se cunosc pe ei. Când eram mai mică făceam greșeala asta, încercam să scot eu ce e mai frumos de la omul de lângă mine, să îl schimb cumva, să îl modelez, că este bine pentru el. Dar, maturizându-mă, mi-am dat seama că nu aș vrea să mă schimbe cineva și nici eu nu aș vrea să schimb pe cineva. Pentru că, atunci când ești într-o relație tu îl accepți pe omul ăla cu bune și rele. Și așa suntem amândoi. Doi oameni care sunt ei, sinceri, și care se iubesc. Și o fac într-un mod foarte curat”, declara Gina Pistol într-un interviu pentru revista Elle.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: