Redactia.ro
Home » Monden » Unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol? Cântăreţul s-a mutat dintr-o vilă superbă ca să stea la ea FOTO

Unde locuiesc Smiley şi Gina Pistol? Cântăreţul s-a mutat dintr-o vilă superbă ca să stea la ea FOTO

GALERIE FOTO (4) Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinți, așa că se pregătesc temeinic pentru acest pas din viața lor. Aceștia au început să decoreze camera bebelușului, iar acum se pare că au luat decizia să locuiască la Gina Pistol acasă. Așadar, Smiley lasă în spate casa lui de 300.000 de euro.

Unde vor locui Gina Pistol și Smiley după ce se naște copilul

Un semn că cei doi vor locui în casa Ginei Pistol este acela că au început renovările, după cum arată pagina de Instagram a prezentatoarei de televiziune. Astfel, cei doi renovează dormitorul starletei TV, pentru a fi potrivit noului concept, de trei.

Smiley își va părăsi, așadar, casa aflată într-un complex rezidențial din Cernica, Swan Lake Village, care este valorată la 300.000 de euro. Vila lui Smiley este decorată în stil mediteranean, astfel că cei doi se pot simți ca în vacanță atunci când sunt acolo.

Cum descrie Gina Pistol relația cu cântărețul Smiley

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de mai bine de trei ani și se înțeleg d eminune, pentru că se temperează unul pe altul, după cum mărturisește chiar Gina Pistol.

„Eu sunt maniacă cu ordinea, iar el este dezordonat. După mine, fiecare lucru trebuie pus la locul lui. Ah, și îl mai cicălesc pentru faptul că nu are grijă de lucrurile lui, le lasă pe te miri unde, le pierde… Dacă vorbim despre lucruri bune, îmi place că are răbdare și când mă aprind el știe să mă liniștească și mereu îi mulțumesc pentru asta”, a spus Gina Pistol.

Despre cei care spun că dragostea durează trei ani, Gina Pistol a comentat că acest lucru depinde doar de cei care usnt într-o relația.

„Dragostea durează atât timp cât ai grijă de ea. Cu siguranță trece prin mai multe etape, cu siguranță nu mai arată la fel după trei ani, însă crește frumos și de la an la an poți să descoperi ceva nou”, a mai spus vedeta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: