Redactia.ro
Home » TV » De ce nu îi va fi naş Pavel Bartoş lui Smiley? Copilul artistului cu Gina Pistol se va naşte la începutul anului viitor

De ce nu îi va fi naş Pavel Bartoş lui Smiley? Copilul artistului cu Gina Pistol se va naşte la începutul anului viitor

Pavel Bartoș și Smiley

Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți la începutul acestui an, iar Pavel Bartoș nu îi va fi naș. Chiar actorul a vorbit despre acest lucru și a mărturisit de ce nu va fi el nașul copilului lui Smiley și Ginei Pistol.

Pavel Bartoș nu va fi naș pentru copilul lui Smiley și al Ginei Pistol

Pavel Bartoș și Smiley au o relație extrem de apropiată. Colegi de platou pentru mai multe show-uri de televiziune, cei doi sunt prieteni și în viața de zi cu zi. Astfel, Smiley este nașul uneia dintre fiicele lui Pavel Bartoș, Sofia.

Totuși, Pavel Bartoș nu va face același serviciu pentru prietenului său Smiley pentru că a declarat că nu va fi nașul copilului pe care cântărețul urmează să îl aibă cu Gina Pistol.

Totuși, Smiley este naul Sofiei, fiica cea mică a lui Pavel Bartoș, căreia îi este foarte dor de nașul său.

„Da, vorbesc des, nu zilnic, dar la două zile vorbim. Păstrează o relație foarte apropiată cu finuța lui, Sofia (n.r fiica cea mică a lui Pavel), care îmi spune, «tati, îmi e dor de nașu’ Smiley». Sofia a făcut deja 6 ani”, a spus actorul.

Astfel, actorul nu crede că va fi naș pentru copilul celor doi și a spus că este de datoria lor să aleagă ce naș vor.

„Nu cred. Dacă se va întâmplă asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”, a spus Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tată

Pavel Bartoș a făcut și primele urări pentru cei ce vo r deveni părinți în primele luni ale anului 2021 și chiar le-a dat niște sfaturi Ginei Pistol și lui Smiley.

„Să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a mai spus Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: