Redactia.ro
Home » Monden » Ce a spus Pavel Bartoș despre sarcina Ginei Pistol. „Aștept să vină acel moment când…”

Ce a spus Pavel Bartoș despre sarcina Ginei Pistol. „Aștept să vină acel moment când…”

Pavel Bartoș

Pavel Bartoș i-a făcut primele urări publice lui Smiley, după vestea că el va deveni tată pentru prima dată, alături de Gina Pistol. Iată ce a avut de spus actorul și omul de televiziune despre faptul că prietenul lui va deveni părinte!

Ce a avut de spus Pavel Bartoș despre sarcina Ginei Pistol

După anunțul oficial făcut de Gina Pistol, în care aceasta recunoaște că este, într-adevăr, însărcinată cu primul ei copi, alături de cântăreșul Smiley, Pavel Bartoș a făcut primele declarații despre această sarcină.

Astfel, actorul a spus că bucuria cea mai pentru Gina Pistol și Pavel Bartoș va veni după ce copilul se va naște.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus Pavel Bartoș.

Ce face Pavel Bartoș în pandemie

Actorul a povestit și cu ce se ocupă acum, iar în ciuda pandemiei, acesta este foarte ocupat și are planuri mari pentru viitor.

„Uite, mă mândresc că sunt în curs să scot un „One man show” care se numește „Life is Live”, scenariul l-am scris în izolare, am avut timp, și îmi doresc de mult timp să-l fac. L-am jucat la Zalău, mă duc la Timișoara pe 10 octombrie, dar premiera va fi în noiembrie, în București. În rest mă ocup de Youtube-ul meu, postez în fiecare joi la ora 18.00 câte un material, mă bucur că suntem din ce în ce mai mulți acolo. Încep ușor-ușor spectacolele la teatru, mâine joc „Liniște, sărut, acțiune”, a mărturisit Pavel Bartoș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: