Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut după ce s-a aflat că Smiley și Gina Pistol vor avea un copil: „E important pentru copil să nu…”

Anunțul făcut după ce s-a aflat că Smiley și Gina Pistol vor avea un copil: „E important pentru copil să nu…”

Prietenia dintre Smiley și Pavel Bartoș durează de cel puțin 11 ani de când aceștia prezintă una dintre cele mai iubite si longevive emisiuni din România. Astfel că, imediat ce s-a aflat că Gina Pistol, iubita lui Smiley, este însărcinată, Pavel a declarat că se bucură pentru prietenul său.

Smiley și iubita sa, Gina Pistol așteaptă primul copil, motiv de bucurie mare pentru cei apropiați. Conform jurnaliștilor de la Click, cuplul a făcut zilele trecute o vizită medicală la una dintre clinicile de top din capitală. În fotografiile surprinse de paparazzi se poate vedea că sarcina este destul de avansată și că, atât Smiley cât și Gina Pistol, sunt gata pentru o nouă etapă în viața lor, cea de părinți.

Pavel Bartoș este cel care a confirmat sarcina Ginei Pistol

Chiar dacă oficial, cuplul nu a recunoscut că așteaptă un copil, a fost suficient ca Pavel Bartoș, prieten apropiat al acestora, să confirme mult așteptata veste. „Mă bucur pentru Smiley, pentru că merită. Îmi doresc să aibă parte de liniște. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucură pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres”, a declarat Pavel Bartoș într-un interviu.

Pavel Bartoș, nas pentru copilul lui Smiley?

Întrebat dacă acesta își dorește rolul de părinte spiritual pentru copilul lui Smiley și Gina Pistol, Pavel Bartoș a spus că nu crede că se va întâmpla, însă, dacă va fi întrebat, nu va spune nu. „Nu cred. Dacă se va întâmpla asta, să fie primit. Dar nu e un motiv ca eu să fiu naș. Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită.”, a declarat Pavel.

Este știut faptul că Smiley este nașul uneia dintre fetițele lui Pavel Bartoș. Sofia, în vârstă de 6 ani spune că îi este dor de nasul Smiley, după cum menționează Bartoș.

Ce proiecte mai au Smiley și Pavel Bartoș

Smiley și Pavel Bartoș se pregătesc de filmările „Românii au talent” ce vor avea loc în orașele din țară. Mai mult decât atât, Pavel Bartoș a declarat că se implică și în scenariul unui nou film, alături de regizorul Jesus del Cerro, cel care semnează regia pentru serialul Vlad de la ProTV. „Avem mai multe, avem de unde să alegem și să ne ducem înainte cu unul. Poate e filmul nostru”, a declarat Pavel Bartoș despre o nouă colaborare cu prietenul său Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: