Redactia.ro
Home » Monden » Sarcina Ginei Pistol, confirmată de o altă vedetă din România: „Ne va spune!”

Sarcina Ginei Pistol, confirmată de o altă vedetă din România: „Ne va spune!”

GALERIE FOTO (2) Gina Pistol

Showbizzul român vuiește de când se presupune că Gina Pistol este însărcinată. Chiar dacă prezentatoarea nu a confirmat oficial, o cunoscută vedetă a sărit să îi ia apărarea în mediul online. Alina Ceușan ia răspuns dur unei fane la o postare a Ginei pe Instagram.

Cine i-a sărit în ajutor Ginei

De săptămâna trecută se zvonește că celebrul cuplu, Gina Pistol și Smiley așteaptă un copil. Cei doi mereu și-au ținut relația ferită de ochii curioșilor. Se pare că vestea cea mare s-a aflat de la un apropiat al cuplului. De atunci fanii vedetei o întreabă constant în comentarii dacă este adevărat.

Alina Ceușan i-a luat apărarea Ginei. Blondina din Cluj știe cel mai bine câtă presiune este acum pe umerii Ginei, trecând recent prin aceleași lucruri. Alina a dat un răsăuns dur, fiind deranjată de ce oamenii nu așteaptă confirmarea de la Gina atunci când va simți ea să spună. Mai mult, ea consider ca abia după trei – patru uni trebuie făcut anunțul oficial, vordind, proprabil, din propria experiență.

“De ce nu lăsați oamenii să anunțe ei (dacă e cazul, când e cazul)? De ce și voi și presa sunteți intrusivi? Știți foarte fine că nu se anunță până la 3-4 luni din motive medicale și dincolo de asta dacă e sigur ne a spune când va dori/va simți.”

Ce răspuns a dat Alina Ceușan

 

Sarcina Aline Ceușan

Alina Ceușan este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, cu aproape un million de fani pe Instagram. Alina spune că a fost o sarcină planificată dar a aflat destul de târziu vestea. Fiind norocoasă nu a avut simptome. Momentul când a aflat că va deveni mama a fost unul confuz dar plin de emoții. În primul trimestru al sarcinii a fost mai greu pentru blondină pentru că a fost nevoită să renunțe la sport. După ce a trecut prima perioadă, ea și-a reluat antrenamentele sportive, adaptate noii situații.

Alina Ceușan s-a căsătorit cu Radu Tișa după șase ani de relație. Nunta a avut loc în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj, unde cei doi au avut parte de o petrecere de vis și au sărbătorit dragostea lor alături de sute de invitați. Alina are numai cuvinte de laudă la adresa soțului său și vorbește întotdeauna cu drag despre înțelegerea de care acesta dă dovadă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: