Redactia.ro
Home » Monden » Sacrificiul pe care Gina Pistol îl va face acum că a rămas însărcinată. La ce trebuie să renunțe

Sacrificiul pe care Gina Pistol îl va face acum că a rămas însărcinată. La ce trebuie să renunțe

Gina Pistol și Smiley

Vestea că Gina Pistol este însărcinată cu primul ei copil, alături de cântărețul Smiley nu mai este un secret. Totuși, un lucru pe care nu îl știu mulți este acela că prezetatoarea de televiziune trebuie să facă un sacrificiu imens pentru a-și putea duce sarcina la bun sfârșit.

La ce trebuie să renunțe Gina Pistol pentru a deveni mamă

Smiley și iubita lui, Gina Pistol, vor deveni părinți după patru ani de relație. Prezentatoarea TV ar fi însărcinată în două luni, iar fericirea lor este extrem de mare, mai ales că amândoi își doreau să devină părinți.

În vârstă de 38 de ani, Gina Pistol va deveni mamă pentru prima dată alături de iubitul ei, dar pentru ca acest vis al lor să devină realitate, ea trebuie să facă un sacrificiu imens.

De mult timp, Gina Pistol are probleme cu tenul, așa că folosește multe tratament costisitoare pentru a scăpa de ele, dar acestea sunt și invazive. Timp de 20 de ani, Gina Pistol a apelat la diverse medicamente sau tehnici pentru a scăpa de acneea purulentă, iar în urmă cu doi ani, ea a obținut un tratament medicamentos pentru această problemă, care s-a dovedit a fi și folositor.

Dar, în timpul sarcinii astfel de medicamente sunt complet interzise, pentru că ele pot afecta fătul. Este vorba despre medicamente hepato-toxice, ce nu sunt deloc indicate.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată

Foarte discreți în ceea ce le privește relația, Gina Pistol și Smiley și-au ținut povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Același lucru s-a întâmplat și cu vestea sarcinii vedetei TV, dar cert este că cei doi și-au dorit mult să se întâmple.

„Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcin”, au spus niște apropiați ai celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: