Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Smiley după ce s-a aflat că Gina Pistol e însărcinată: „Pregătesc…”

Prima reacție a lui Smiley după ce s-a aflat că Gina Pistol e însărcinată: „Pregătesc…”

GALERIE FOTO (2) Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinți. Este cea mai nouă veste din showbiz-ul românesc, ce i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că cei doi au fost foarte discreți în privința relației lor, pe care au ascuns-o mai mult timp. Acum, după anunțul că Gina Pistol este însărcinată, a venit și prima reacție a lui Smiley.

Reacția lui Smiley după anunțul că Gina Pistol e gravidă

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase culpluri din România, iar după o relație de trei ani, cei doi vor deveni pentru prima dată părinți, potrivit declarațiilor unor surse din apropierea celor doi.

Smiley a avut prima reacție, pe rețelele de socializare, la doar câteva ore după ce a fost făcut anunțul privind sarcina iubitei sale, Gina Pistol. Astfel, acesta a postat mai multe poze și clipuri pe pagina sa de Instagram. În ele, cântărețul anunță că se pregătește de un nou început. Astfel, la o fotografie pe care a postat-o pe rețeaua de socializare, artisul a pus descrierea „Pregătesc ceva nou”, care ar putea fi un mesaj la adresa sarcinii iubitei sale, Gina Pistol.

Totuși, în afară de acest mesaj vag, care s-ar putea referi la fel de bine la proiectele sale muzicale, Smiley nu a declarat nimic cu privire la sarcina Ginei Pistol, cum de altfel, nici ea nu a făcut-o.

Cei doi formează un cuplu din 2017, iar Gina Pistol declara că se înțeleg foarte bine.

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!“, declara, nu cu multă vreme în urmă, Gina Pistol.

Smiley
Prima reacție a lui Smiley după anunțul sarcinii Ginei Pistol
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: