Redactia.ro
Home » Știri » Ce crede Gina Pistol despre Smiley. Prezentatoarea Asia Express rupe tăcerea: Aș face tot!

Ce crede Gina Pistol despre Smiley. Prezentatoarea Asia Express rupe tăcerea: Aș face tot!

Ce crede Gina Pistol despre Smiley. Prezentatoarea Asia Express rupe tăcerea Aș face tot!

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de trei ani, iar ceea ce a caracterizat relația lor până acum a fost discreția. Cei doi au recunoscut destul de recent că sunt împreună, deși exsitau „dovezi” pe rețelele de socializare, iar fanii au pus cap la cap informațiile. Totuși, oricât de solidă ar fi relația lor, Gina Pistol spune că nu ar merge cu Smiley la Asia Express.

Chiar dacă Smiley a fost cel care a vorbit pentru prima dată despre relația lor, fiind și cel care a admis că este împreună cu vedeta TV, de această dată Gina Pistol a fost cea care „a dat din casă”. Ea a vorbit despre experiența Asia Express și cum ar fi dacă ar fi acolo în ipostaza de concurentă, și nu de moderatoare.

Gina Pistol ar face totul dacă ar fi concurentă la Asia Express

Vedeta a explicat că dacă ar trebui să participe la un astfel de show nu ar zice nu, dar cu siguranță nu ar merge cu Smiley, pentru că acesta este comod, nu are spirit de aventură, așa că șansele pentru terminarea cu bine a probelor ar fi destul de mici. În schimb, Gina Pistol a mărturisit că ea ar face orice pentru a câștiga.

Aș mai merge în astfel de reality-show-uri, dar depinde cu cine, pe cine ai partener cu care să mergi. De exemplu, cu Smiley n-aș putea merge, pentru că el este comod și nu s-ar aventura. Dar eu m-aș duce și nu știu dacă e ceva ce nu aș face. Aș face tot ce ar face concurenții, pentru că nu sunt mofturoasă. Știu că nu e ușor, iar dacă stai pe canapea și te uiți, poți comenta. Cum fac alții”, a declarat Gina Pistol pentru Click!.

Gina Pistol despre sezonul al patrulea

Deocamdată nu se știe dacă va exista un al patrulea sezon al showului, după cum a explicat chiar cea care l-a moderat timp de trei ediții.

Era bine să mai dureze și să mai avem ce da telespectatorilor în izolare. Să vedem acum ce va urma cu sezonul patru, pentru că nu se știe nimic deocamdată”, a mai povestit Gina Pistol.

Până acum, emisiunea Asia Express de la Antena 1 a avut un mare succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: