Redactia.ro
Home » TV » Incredibil! Câți bani câștigă Gina Pistol și concurenții de la Asia Express

Incredibil! Câți bani câștigă Gina Pistol și concurenții de la Asia Express

GALERIE FOTO (8) gina pistol

Gina Pistol prezintă emisiunea Asia Express încă de la începutul sezonului 1. Deși telespectatorii urmăresc săptămână de săptămână reality show-ul, puțini știu ce sumă de bani primesc Gina Pistol și concurenșii emisiunii.

Câți bani câștigă concurenții de la Asia Express

Potrivit unor surse, se pare că toți cei care au participat la Asia Express au plecat acasă cu sume uriașe, chiar dacă nu au câștigat competiția.

Deși fiecare concurent de la Asia Express primește doar un 1 euro pe zi, pentru a se putea descurca în condițiile grele, atunci când pleacă acasă, fiecare primește o sumă considerabilă.

Bianca Drăgușanu, concurentă în Asia Express, sezonul 2, a încasat cea mai mai sumă de bani de la reality show-ul care a cucerit publicul. Blonda a câștigat nu mai puțin de 20.000 euro, deși a stat o perioadă scurtă în emisiune.

Dar nici ceilalți concurenți nu au fost mai prejos, odată la fiecare sezon efortul depus de fiecare concurent a fost plătit cu sumele în jur de 30.000 de euro.

Ce sumă primește prezentatoarea reality show-ului?

Se pare că nici Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii Asia Express nu este mai prejos. Conform unor surse, blondina primește un salariu de 15.000 euro.

Alex Velea, se pare că a luat de la Asia Express 1000 euro. Lora a recunoscut în cadrul unei emisiunii, întrebată fiind de Dorian Popa dacă a primit 100.000 de la Asia Express, că este adevărat că împreună cu soțul ei au primit această sumă.

Gina Pistol a făcut și câteva dezvăluiri despre momentele petrecute în Asia Express.

În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat!, spunea Gina.

Blondina spune că a trecut într-o zi prin trei anotimpuri din cauza vremei capricioase din Asia.

Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol este într-o relație cu artistul Smiley, dar se pare că momentul unei căsătorii va mai întârzia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: