Redactia.ro
Home » TV » Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

Asia Express: Margherita și Bianca Drăgușanu, primele care pleacă din concurs

Provocarea Asia Express s-a dovedit a fi prea dificilă pentru Bianca Drăgușanu și Oana, sora sa, dar și pentru Margherita și Iuliana Luciu. Conform surselor noastre, acestea sunt primele cupluri de vedete care vor părăsi competiția.

Margherita și Iuliana Luciu au fost primele care s-au întors în țară, iar la scurt timp au fost urmate de Oana și Bianca Drăgușanu. Cele două cupluri nu au rezistat nici trei săptămâni în India.

Se pare că acestea nu au făcut față condițiilor din India și nu au reușit să se adapteze formatului emisiunii și încercărilor la care au fost supuse.

Mai mult decât atât, Bianca ar fi avut și niște probleme de ordin medical care i-au grăbit plecarea din show.

Edițiile din cel de-al doilea sezon al Asia Express sunt difuzate de Antena 1 duminică, luni și marți, de la ora 20.00. Fiecare etapă se desfășoară pe durata a 3 zile, iar la fiecare final de etapă, trei echipe intră în Cursa pentru Ultima Șansă.

Perechile de concurenți vor avea de trecut prin misiuni dificile dacă se clasează pe ultimele locuri în competiție sau sunt nominalizate de ceilalți concurenți. Dacă nu vor trece de aceste încercări, vor fi eliminate din concurs.

Cele nouă perechi de concurenți din sezonul 2 de Asia Express

Filmările la Asia Expres au început în toamna anului trecut.

Bianca Drăguşanu şi sora ei mai mică, Oana, Ruby şi iubitul ei, Adrian, Ana Morodan şi Adrian Teleşpan, Jojo şi Paul Ipate, Margherita şi Iuliana Luciu, Cosmin Seleşi şi Şerban Copoţ, CRBL şi Oase, Anca Sigartău şi fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă şi Cocuţa, sunt concurenții din sezonul al doilea de Asia Expres.

La finalul showului, o pereche va câștiga premiul de 30.000 de euro.

La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Citește și: Probleme pentru Bianca Drăguşanu. A avut nevoie de îngrijire medicală!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: