Redactia.ro
Home » TV » Câștigătorii Asia Express Speak și Stefania sau Radu și Abagiu. Cine a câștigat?

Câștigătorii Asia Express Speak și Stefania sau Radu și Abagiu. Cine a câștigat?

Câștigătorii Asia Express Speak și Stefania

Câștigătorii Asia Express 2020. Cine a câștigat sezonul trei? Speak și Stefania au câștigat Asia Express? Sau poate au câștigat Abagii, cum sunt numiți Radu și Alex Abagiu? Au șanse la premiu și Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

În semifinala Asia Express, care se desfășoară în Taiwan, au ajuns 4 echipe. Astfel, vor concura pentru șansa de a ajunge în semifinală: Adda și Cătălin Rizea, soțul ei, Speak și Ștefania, Alex Abagiu și Radu, prietenul lui, dar și Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea.

Cine a câștigat Asia Express – Drumul Comorilor? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun toți telespectatorii. Săptămâna următoare urmează o nouă eliminare, care va duce la finaliștii ce luptă pentru marele premiu: 30.000 de euro.

Câștigătorii Asia Express: cine luptă în finală

Conform surselor noastre, Adda și Cătălin nu vor reuși să ajungă în finala Asia Express. Așadar, finaliști vor fi Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Stefania și echipa formată din Radu și Abagiu. Ei se vor întrece în cea mai grea cursă, cea pentru ultima șansă de a pune mâna pe premiul cel mare.

Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ce știm despre fiecare

Aceste echipe s-au remarcat încă de la începutul competiției și pe parcursul concursului. Sunt echipele care au câștigat multe amulete și imunități, au luptat din greu! De asemenea, acestea sunt și echipele favorizate de public!

Pe pagina de Facebook oficială a emisiunii Asia Express, se observă cu ochiul liber că favoriții publicului sunt Răzvan Fodor și Sorin Bontea, pe care publicul și-a dorit să îi vadă cât mai mult în competiție.

Alți favoriți sunt și Speak și Șefania. Au câștigat Asia Express, oare?

Un proiect interesant pe care l-a pornit Speak, după revenirea din Asia este o serie de emisiuni publicate pe YouTube. DE SPEAK Firu-n Patru in #AsiaExpress este o serie care apare pe internet în zilele în care nu este difuzată emisiunea la televizor. Astfel, fanii pot să își vadă favoriții în fiecare zi a săptămânii, 4 zile la Antena 1 și 3, pe canalul de YouTube al lui Speak.

Ne putem întreba așadar, oare nu tocmai Speak și Șefania au câștigat Asia Express și de aceea au folosit platforma de socializare pentru a se promova? Este clar că e o echipă puternică și unită cu șanse mari la victorie. Ei au spus de mai multe ori că au venit aici pentru a câștiga Asia Express!

Radu și Abagiu au câștigat Asia Express? Au șanse mari

Echipa Abagiilor, cum sunt numiți cei doi prieteni, are șansa de câștiga marele trofeu, după ce au dovedit că pot câștiga imunitatea și amuleta. Este o echipă ambițioasă, puternică, ce nu s-a sfiit să spună mereu verde-n față ce crede despre ceilalți concurenți. De asemenea, Radu și Abagiu au spus în mai multe rânduri că joacă strategic și vor să elimine echipele puternice, pentru a-și crește șansele la marele trofeu.

În săptămânile următoare, vom afla câștigătorii Asia Express, iar cea de-a treia ediție, numită Drumul Comorilor, se va finaliza. Tu cu cine ții?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: