Redactia.ro
Home » TV » Cine a câștigat Asia Express, sezonul 3? Detalii de ultimă oră din cadrul emisiunii de la Antena 1

Cine a câștigat Asia Express, sezonul 3? Detalii de ultimă oră din cadrul emisiunii de la Antena 1

Cine a câștigat Asia Express, sezonul 3? Detalii de ultimă oră din cadrul emisiunii de la Antena 1

Asia Express a devenit una dintre cele mai urmărite emisiuni de pe TV. Protagoniștii, vedete însoțite de oameni necunoscuți publicului larg, se-ntrec pentru premiul cel mare: 30.000 de euro. Acum, competiția a intrat pe ultima sută de metri, iar telespectatorii speculează numele câștigătorilor. Haideți să vedem care sunt detaliile de ultimă oră din cadrul emisiunii!

Cine a câștigat Asia Express, sezonul 3

Competiția Asia Express a ajuns în semifinală și ne despart doar două etape de aflarea marelui câștigător. Echipele care s-au calificat în semifinală sunt Ștefania și Speak, Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Adda și Cătălin și Alex Abagiu și Radu. Dintre acestea, însă, marii favoriți la premiu ar fi… spun unii – Speak și Ștefania. Asta în timp ce alții mizează pe Răzvan Fodor și Sorin Bontea. Vom vedea, însă, în zilele ce urmează cine are șansele cele mai mari la premiu.

Detalii de ultimă oră din cadrul competiției Asia Express

Cea mai recentă echipă care a părăsit competiția Asia Express a fost cea compusă din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Cele două au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor și de Adda și Cătălin. Din păcate, „echipa blondelor” a pierdut lupta și a fost trimisă acasă. În competiție au rămas, așadar, doar patru echipe.

Anterior lor, cei care au părăsit competiția, fix înainte de a ajunge în Taiwan, au fost frații Ristei. Cei doi au luptat cu putere pentru un loc în această competiție, însă ghinionul a fost de partea lor. Din acel duel au ieșit învingători Alex Abagiu și Radu.

Celelalte echipe eliminate din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au fost, în ordinea descrescătoare a plecării lor: Maria Buză și Lia Bugnăr, Alex Velea și Mario Fresh, Nico și Alexandra Matei, fiica artistei.

Amintim câștigătorii sezoanelor anterioare:  Ana Baniciu și Raluka (sezonul 1) și Oase și Crbl (sezonul 2). Prezentatoarea emisiunii este Gina Pistol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini