Redactia.ro
Home » TV » Fratii Ristei au fost eliminați în această seară de la Asia Express

Fratii Ristei au fost eliminați în această seară de la Asia Express

Fratii Ristei au fost eliminați in aceasta seara de la Asia Expres

Chiar înainte de a mai bifa o etapă a competiției, și de a se califica în cursa din Taiwan, frații Ristei părăsesc „Asia Express”. Aflați în cursa pentru ultima șansă, cei doi frați n-au reușit să ocupe un loc fruntaș, fiind învinși de echipa Abagiu.

Frații Ristei părăsesc competiția Asia Express

Au fost una dintre cele mai apreciate echipe de la Asia Express, dovedindu-și priceperea și competitivitatea etapă după etapă. Nu de puține ori s-au calificat pe primele locuri și au reușit să câștige amulete ori chiar imunitate. Iată, însă, că-n cea mai recentă ediție difuzată n-au mai reușit această performanță. Dimpotrivă. Aflați în cursa pentru ultima șansă, echipa formată din frații Florin și Dan Ristei s-a clasat pe ultimul loc. Ca urmare acestui lucru, frații Ristei au fost eliminați din competiția Asia Express.

A patra echipă eliminată din competiția Asia Express

Până acum, alte trei echipe au părăsit competiția Asia Express. Primele plecate din concurs au fost cântăreața Nico și fiica sa, Alexandra Matei (sportive). Acestea n-au făcut față probelor dure și au fost primele care au părăsit competiția.

A doua echipă care a plecat din emisiunea difuzată de Antena 1 a fost echipa formată din Alex Velea și Mario Fresh. Și aceștia s-au declarat învinși de probele greoaie, deși amândoi se bucurau de o constituție atletică. Vorbind despre această înfrângere, Alex Velea a mărturisit că pregătirea sportivă nu l-a ajutat, neapărat, în această competiție.

Cea de-a treia echipă care a părăsit competiția a fost cea formată din actrița, scenarista și regizoarea Lia Bugnar și arista Maria Buză. Cele două au luptat cu îndârjire în cursa pentru ultima șansă, însă au pierdut în fața echipei formate din Cătălin și Adda, și Radu și Alex Abagiu.

Ultima etapă a competiției se va da în Taiwan, acolo unde ultimele cinci echipe vor lupta pentru marele titlu și premiu de 30.000 de euro. Mai este, așadar, foarte puțin timp până se va afla echipa câștigătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: