Redactia.ro
Home » TV » Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ce știm despre fiecare

Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ce știm despre fiecare

GALERIE FOTO (2) Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ce știm despre fiecare

Cine sunt concurenții care au rămas în competiție la Asia Express. Ei sunt semifinaliștii care se vor întrece în cursa din Tawian!

Asia Express – Drumul Comorilor este reality show-ul difuzat de duminică până miercuri la Antena 1. Aflată la al treilea sezon, emisiunea aduce postul TV în topul audiențelor de fiecare dată când este difuzată. Din păcate pentru fanii Asia Express, emisiunea se apropie de final!

În competiție au rămas doar 4 echipe, care vor fi semifinalistele acestui sezon! Cu pași rapizi, cei rămași în concursul Asia Express se întrec pentru a ajunge la cursa finală.

Ce știm despre fiecare dintre concurenții care au rămas în competiție la Asia Express

Ediția de duminică seara, 12 aprilie, chiar de Florii, îi va aduce pe micile ecrane pe ultimii concurenți rămași în cursă.

În cadrul ediției din 8 aprilie, blondele Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția. Ele au ajuns ultimele la cursa pentru ultima șansă, iar ancora a fost roșie.

În semifinala Asia Express au rămas echipele formate din Alex Abagiu – Radu Vlăduț și Speak – Ștefania, în urma imunității. După cursa pentru ultima șansă li s-au alăturat alte două echipe: Sorin Bontea – Răzvan Fodor și Adda – Cătălin

Alex Abagiu – Radu Vlăduț, o echipă surprinzătoare

Puțini se așteptau să îi vadă pe cei doi atât de aproape de semifinală. Au început timid, însă pe parcursul emisiunii au demonstrat că sunt luptători, câștigând de mai multe ori imunitatea. De asemenea, echipa formată din make-up artistul Alex Abagiu și prietenul său, Vlad, au participat și câștigat unele probe de amuletă.

Speak – Ștefania, cuplul perfect

Deși au avut parte de discuții pe parcursul probelor, Speak și Ștefania au demonstrat că sunt un cuplu foarte sudat și formează o echipă perfectă. De-a lungul edițiilor, s-a văzut cum Ștefania, așa numită Libelula lui Speak, și-a motivat iubitul, care a intrat în joc și a concurat cu toate forțele.

Sorin Bontea – Răzvan Fodor, reactoarele 3 și 4

Poate că unii telespectatori nu se așteptau să îi vadă în semifinală, probabil că nici ei nu se așteptau, glumind mereu pe seama vârstei lor. Cei doi, trecuți de 40 de ani, s-au autointitulat reactoarele 3 și 4. Explicația acestei porecle vine de la Cernobîl, loc în care reactoarele 3 și 4 au fost scoase din uz. Iată totuși că bucătarul Sorin Bontea și fostul prezentator Masterchef, Răzvan Fodor, nu au ieșit din uz, ci au fost competitori de temut!

Adda – Cătălin, familia dinamită

Au atras atenția fanilor emisiunii prin discuțiile aprinse și certurile care i-au însoțit în competiție! Totuși, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au rămas uiți și au reușit, împreună, să scape de mai multe curse pentru ultima șansă și să participe la o mulțime de curse pentru amuletă!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: