Redactia.ro
Home » TV » Asia Express 2020 Adda. Vedeta acceptă o nouă provocare

Asia Express 2020 Adda. Vedeta acceptă o nouă provocare

ADDA și Cătălin Rizea Asia Express

Asia Express 2020 Adda. Cine este cântăreața ce participă la show-ul de televiziune.

Asia Express revine, din februarie 2020, cu sezonul 3. Mai multe celebrități au acceptat provocarea și vor participa la emisiunea de la Antena 1. Show-ul este unul destul de periculos și de dificil. În primul rând, vedetele vor sta departe de casă și nu vor avea contact cu cei dragi. În al doilea rând, provocările cu care se vor confrunta pe «Drumul Comorilor» necesită și condiție fizică, dar și un psihic puternic.

Am văzut cu toții la televizor cât de antrenant este show-ul Asia Express. Ei bine, participanții spun că nu îți dai seama de adevărata aventură până când nu ajungi la fața locului. Adda este una dintre vedetele care au acceptat provocarea și care a constatat că totul e mult mai greu față de cum se aștepta.

Asia Express 2020 Adda. Participă alături de soțul ei!

Adda și Cătălin Rizea și-au dorit foarte tare să participe la Asia Express sezonul 3. Cei doi au decis să concureze în sezunul 3.

„Pentru noi Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună.

Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!’, spun Adda şi soţul ei Cătălin, înainte de plecarea în Asia.

Cei doi chiar fac totul împreună! Nu sunt doar soț și soție, ci sunt și parteneri de afaceri. Dețin un studio de înregistrări, Baladda Records, care manageriaza proiectul cântăreței Adda, dar și alți cântăreți.

Adda și Cătălin sunt căsătoriți din 2016 și au un băiețel, Alexandru, în vârstă de 3 ani.

Cătălin a cerut-o de soție pe 12 aprilie 2015, atunci când el a cerut-o de soție. Adda a povestit cum a fost cerută în căsătorie, și cum i-a stricat planurile soțului, într-o manieră foarte amuzantă!

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Și eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paști. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soție și i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la mașină și i-am zis oprește aici și cere-mă de soție. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit mașina, pe marginea drumului unui șanț unde treceau tractoare și mașini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu știam ce îmi spunea, eram foarte emoționată”, ne-a declarat ADDA.

Asia Express 2020 Adda. Ce i s-a părut cel mai dificil

„Mie cel mai greu îmi este cu baia și cu dușul. M-am spălat cu apă rece din butoi în cele mai ciudate locuri. Să faci un duș cu apă caldă, într-un loc cât de cât curat, mi se pare acum un lux. Mai am o problemă și cu aerul condiționat.

Aici este o căldură greu de suportat pentru că umiditatea este foarte mare. E ca și când intri într-o baie unde cineva tocmai a dat drumul pentru câteva minute la apă clocotită. Asta e senzația. De asta ei stau mereu cu aerul condiționat la maximum. În casele lor, unde există aer condiționat, sau în mașini este extraordinar de frig. Am dormit în case în care aerul era dat pe 15 grade, iar ei se înveleau cu plapuma. Afară stăteau apoi la bustul gol. Diferența asta de temperatură este foarte solicitantă pentru organism”, a povestit Adda.

Nici pentru soțul Addei, aventura Asia Express 2020 nu a fost prea ușoară!

„De când am început cursa mi s-a părut că visez. Primul moment în care am ajuns la Gina și am vãzut-o stând la pupitrul Asia Express a fost ceva wow, nu-mi venea să cred că sunt acolo. Experiența asta pentru noi e de un milliard de ori mai tare decât ne-am imaginat și ne place foarte, foarte mult”, a mărturisit Cătălin Rizea, soțul Addei.

Asia Express 2020: cum a devenit cunoscută

Adda a devenit cunoscută încă de la o vârstă fragedă, când avea în jur de 16 ani. Ea a lansat pe YouTube piesa «Minți murdare făcute praf». Apoi, a cunooscut succesul cu piese precum „Loverboy“, „Îţi arăt că pot“ şi „Nu plângă, Ana“. Toate aceste piese au fost hituri difuzate luni la rând la radiourile din România.

„După două zile de la lansarea „Îţi arăt că pot“, am auzit-o la radio şi apoi când am văzut ce se întâmplă pe internet, nu-mi venea să cred. Când am început să fiu invitată pe la diferite emisiuni, la TV şi radio, m-am întrebat: „Doamne, ce mă fac?“ Eu mi-am dorit toată viaţa să am succes şi în momentul în care am început să am succes, m-am speriat pentru că nu credeam că o să pot face faţă. Am şi gafat, am avut emoţii. La prima emisiune la care am fost, am răspund doar cu „Da“ şi „Nu“, pentru că nu ştiam ce să spun, eram foarte emoţionată”, mai spunea ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: