Redactia.ro
Home » TV » Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei

GALERIE FOTO (2)

Cine este Cătălin Rizea, bărbatul alături de care Adda concurează la Asia Express 2020?

Cătălin Rizea este soțul Addei de 4 ani, ei s-au cununat civil pe 28 mai 2016. cununia civilă a avut loc la Târgu Mureş, iar petrecerea de nuntă la București. Au grabit data nunții când Adda a rămas însărcinată cu băiețelul lor. La nuntă au participat în jur de 250 de persoane. „Am avut o nuntă de vis, exact ca în poveşti. Pot să spun că am avut cel mai chipeş soţ“, a spus Adda.

Cei doi s-au încumetat să își lase băiețelul acasă și să plece în aventura Asia Express.

„Pentru noi, Asia Express e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem.

Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche”, a mărturisit artista, înainte de a pleca.

Cine este Cătălin Rizea. El și cu Adda au împreună un băiețel

La scurt timp după nuntă, Adda a născut un băiețel, pe care l-au numit Alexandru. Acum el are 3 anișori. După cum se vede pe rețelele de socializare, Adda este topită după fiul ei, căruia i-a dedicat și câteva melodii, compuse chiar de ea.

Cine este Cătălin Rizea. ADDA și soțul ei, Cătălin Rizea, și-au tatuat pe brațe privirile fiului!

În urmă cu ceva timp, Adda și soțul ei au făcut un gest extrem din dragoste pentru fiul ei. Vedeta și-a informat fanii pe contul de Instagram, unde a publicat video-uri și fotografii din timpul procesului de tatuare. La final, cântăreața și Cătălin Rizea au constatat că a meritat fiecare secundă de durere.

Adda și Cătălin au dorit să poarte mereu cu ei privirile dulci ale fiului, așa că și-au tatuat ochișorii lui.

Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei
Cine este Cătălin Rizea, soțul Addei de la Asia Express. Este și managerul artistei

Cine este Cătălin Rizea. Este și managerul Addei

ADDA și Cătălin dețin împreună o firmă de care se ocupă în mod egal. Cuplul deține un studio de înregistrări, intitulat Baladda Records.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit, în timp, managerul și impresarul Addei. Asocierea lor profesională îi face să petreacă mult timp împreună. Merg împreună la concerte, la evenimente mondene, și chiar și în studio, Cătălin și Adda sunt împreună în fiecare zi. Cei doi formează un întreg perfect atât în viața de cuplu, cât și în domeniul profesional.

Etichete: