Redactia.ro
Home » Monden » Povestea tristă a lui Zanni, noul membru al trupei lui Alex Velea. Artistul a participat la Chefi la cuțite

Povestea tristă a lui Zanni, noul membru al trupei lui Alex Velea. Artistul a participat la Chefi la cuțite

GALERIE FOTO (4) Povestea tristă a lui Zanni, noul membru al trupei lui Alex Velea

Povestea tristă a lui Zanni. După ce Mario Fresh și Lino Golden au decis să-l părăsească pe Alex Velea, artistul l-a descoperit pe Zanni, noul membru al trupei Golden Boy Society. Dar până să devină noul fiu adoptiv al cântărețului, Zenni a avut un trecut dureros.

Povestea tristă a lui Zanni, noul membru al trupei lui Alex Velea. Artistul a participat la Chefi la cuțite

Povestea tristă a lui Zanni, noua descoperire a lui Alex Velea, după Mario Fresh și Lino Golden au decis să se despartă de Golden Boy Society. Zanni, în vârstă de 22 de ani a devenit noul fenomen al trupei formată de Alex Velea. Nu numai că face parte din trupă, acesta îi înlocuiește pe Mario și Lino. „Zanni e arma mea secretă. E un copil bun şi talentat. E aşa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei”, a mărturisit recent Alex Velea, într-un live realizat cu Pepe.

În aceeași emisiune, s-a aflat și Zanni care a vorbit despre copilăria sa tristă și despre momente grele prin care a trecut. Totodată, acesta a vorbit și despre momentul în care s-a întâlnit cu iubitul Antoniei. Potrivit artistului, părinții săi au plecat în Grecia când el era foarte mic, iar din această cauză a crescut multă vreme la orfelinat. Zanni spunea că era mereu dat afară din orfelinate pentru că făcea multe prostii. Noul copil adoptat de Velea a spus că primii bani câștigați i-a făcut din tatuaje și frizerie, după care a devenit DJ. „Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe”, a spus Zanni in emisiunea lui Pepe de pe Youtube. Astfel, mesajul i-a atras atenția marelui artist și l-a căutat pe Zanni, după care l-a chemat la el l-a studio, iar de atunci a început colaborarea lor. În câteva zile, piesa lansată de Alex cu Zanni și George Talent a devenit numărul 1 în trending pe Youtube.

Cum arăta Zannidache de la Survivor România

Astăzi, tânărul în vârstă de 23 de ani are foarte multe tatuaje, dintre care unele inclusiv pe față. Cum arată, însă, înainte să-și spună povestea în culori, chiar pe pielea lui? În 2015, de exemplu, când viața lui era străină de lumina reflectoarelor, tânărul nu avea nicio tatuaj.

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald

Vorbind despre viața grea pe care a dus-o, Zanni a făcut o declarație cutremurătoare.

„Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că, la un moment dat, de câteva ori pe lună, au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…

Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă.

Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zanni, conform Kanal D.

Zanni a participat la „Chefi la cutite”

Edmond Zanidache pe numele său real, a participat în sezonul nou de la Chefi la cuțite. Acesta a fost inițial în echipa lui Florin Dumitrescu, dar acesta a folosit o amuletă în care a cerut să-și schimbe un concurent cu un alt concuret de la altă echipă. Astfel, Chef Dumitrescu i-a luat un concurent lui Sorin Bontea, și i l-a dat pe Zanni. La un moment dat, Zanni a spus că s-a simțit din nou abandonat în momentul în care Florin Dumitrescu a renunțat la el, preferând un alt concurent mai talent. Dar acesta a reușit să se acomodeze în noua echipă, ba chiar în momentul în care a fost schimbat, concurenții au aflat că cei care vor degusta preparatele făcute de ei, sunt degustate de băieții trupei Golden Boy Society. Ulterior, Zanni a fost eliminat după ce a avut cel mia mic punctaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: