Redactia.ro
Home » Monden » Chef Sorin Bontea, declarație de iubire pentru soția sa. Ce i-a mărturisit

Chef Sorin Bontea, declarație de iubire pentru soția sa. Ce i-a mărturisit

Chef Sorin Bontea, declarație de iubire pentru soția sa. Ce i-a mărturisit

Sorina Bontea, cheful bucătar care a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor, a povestit despre viața lui de familie și despre felul în care și-a cunoscut soția, toate după întoarcerea de la emisiune.

Câștigătorul Asia Express sezonul trei este cu aceeași femeie de 31 de ani. Este un familist convins, așa că și-a pus mereu pe primul plan soția și cei doi copii. A făcut sacrificii și nu a putut fi mereu alături de ei, dar inima lui a fost mereu acasă.

Sorin Bontea, poveste de dragoste ca în filme. E cu soția lui de 31 de ani

Sorin Bontea și-a întâlnit soția la o petrecere și a fost dragoste la prima vedere. De când a văzut-o, tot ce a gândit este că trebuie să o cucerească. Într-un final, a reușit, iar acum sărbătoresc 31 de ani de când s-au căsătorit!

La prima întânire, cheful a povestit că i-a gătit soției sale, pentru a o cuceri pentru totdeauna.

Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere.. Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea. E adevărat că atunci când venea vorba de savarine, mergeam la cofetărie!”, a declarat Sorin Bontea pentru Viva.

Bontea a vorbit și despre relația pe care o are cu soția lui, căreia i-a făcut o declarație de dragoste emoționată.

Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație. Pe soția mea o iubesc pentru tot ceea ce este ea și pentru tot ceea ce sunt eu când sunt cu ea. Acum, în ceea ce o privește, e clar: sunt frumos, deștept si modest.”, a declarat Bontea.

Cum l-a așteptat când s-a întors

După emisiunea la care a fost supus la niște probe extrem de grele, și a trebuit să mănânce numai ce apuca, soția lui i-a gătit ceva ce își dorea de mult: varză cu rață.

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a aștepta cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era Raiul pentru mine”, a spus cheful.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: