Redactia.ro
Home » TV » Secretele Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1, după ce s-au oprit camerele de filmat

Secretele Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1, după ce s-au oprit camerele de filmat

Secretele Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1, după ce s-au oprit camerele de filmat

Secretele Asia Express. Ce s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1, după ce s-au oprit camerele de filmat. Au vrut să fie ei cei care ”au dat vestea”.

După marea finală din ”Asia Express”, cele două cupluri Sorin Bontea & Răzvan Fodor și Speak & Ștefania și-au încărcat bateriile alături de echipele care au fost prezente în tribune pentru a-i susține. Concurenții au cântat ”imnul învingătorilor” după cum chiar ei au spus. Așadar, cu propriile telefone s-au filmat în timp ce fredonau versurile piesei „Ia cu tine și inima” – A.S.I.A. Din cele 18 vedete de la începutul competiției doar 2 au reușit să lovească gongul. Cele 9 perechi au pășit în cea mai grea competiție cu scopul de a-și învinge temerile, a-și încălca limitele pentru a deveni mai puternici, dar și pentru a pune mâna pe marea comoară. Cei care au plecat acasă cu titlul de câștigări ai sezonului 3 sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Sorin Bontea: ”Vârsta este doar o cifră”

„Când ajungi la 50 de ani te gândeşti că viaţa nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja aşezate la vârsta asta şi totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experienţa «Asia Express». Ce s-a întâmplat după e cu totul altă poveste! Da, vârsta chiar e doar o cifră şi important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieşi din zona de confort înseamnă să începi să te cunoşti cu adevărat. Aşa am descoperit că încă mai duc şi duc bine! În viaţă trebuie să ştii să te bucuri de tot ceea ce trăieşti, de orice experienţă nouă. Îţi va fi mai uşor dacă recunoşti faţă de tine că sunt lucruri pe care nu poţi să le faci“, a declarat Sorin Bontea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: