Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum l-a primit soția, după ce a câștigat Asia Express

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum l-a primit soția, după ce a câștigat Asia Express

GALERIE FOTO (3) Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum l-a primit soția, după ce a câștigat Asia Express

Cu cine este căsătorit chef Sorin Bontea. Cum l-a primit soția, după ce a câștigat Asia Express. Delarații despre cum s-au cunoscut, dar și cine a făcut primul pas în relația lor, veți descoperi în acest articol.

Experiența ”Asia Express” l-a făcut cunoscut și celor care evitau să privească emisiunea ”Chefi la cuțite”, fiind mult prea gurmanzi. Chef Sorin Bontea, alături de Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu formează juriul de care se teme până și cel mai bun bucătar. Dacă din pricina acestui show, oamenii de acasă nu l-au putut descoperi cu adevărat pe Sorin Bontea, omul, emisiunea ”Asia Express” tocmai asta a făcut. Oamenii au prins drag de ”tăticu” datorită caracterul său frumos.

Deseori am văzut în emisiune mesaje primite de la fiica sa, însă soția chef-ului este ținută la secret. Pentru cei care s-au întrebat cum arată și cine este femeia care i-a oferit câștigătorului Asia Express o minune de fată, nu putem spune decât că este o femeie foarte prețioasă. Nu se cunosc suficiente detalii despre ea, însă privind ce copii frumoși au împreună, dar și singura poză care circulă pe net de la nunta lor, ne putem da seama că este o femeie cu trăsături foarte frumoase.

Cum l-a primit soția, după ce a câștigat Asia Express

Sunt căsătoriți de peste 31 de ani și au împreună doi copii: Iulian și Miruna. Fiul chef-ului practică box și conform declarațiilor marelui bucătar și jurat acesta își alintă tatăl cu apelativul ”bătrânul”. Mezina familiei a apărut la Tv de câteva ori. I-a făcut o surpriză tatălui său venind cu un preparat special pentru el. Mare i-a fost mirarea să-și vadă fiica după ce a gustat din preparatul delicios. După o relație de atâta vreme, era și normal ca soția să știe cum să-și aștepte campionul acasă.

„Drumul de întoarcere mi s-a părut atâââât de lung, aveam impresia că nu mai ajung. Mi-a fost dor de familie, de cățel, de casa mea, de orice fel de mâncare românească. Soția m-a așteptat cu rață cu varză la cuptor. Simțeam mirosul de când eram prin Istanbul. Când am ajuns acasă, am mâncat și am stat în cadă. Știu că pare ciudat, dar o cadă cu apă caldă era raiul pentru mine. Vezi altfel lucrurile după o experiență ca Asia Express.

Eu mi-am promis că o să renunț la excesele de la cumpărături. Aruncăm multă mâncare, luăm mereu mai mult decât avem nevoie, când în lume sunt oameni care trăiesc cu atât de puțin! Asia Express nu e doar un reality-show. Nici pentru noi, nici pentru telespectatori. Asia Express e și o lecție de viață și asta cred că face atât de special acest show!”, a povestit chef Bontea pentru VIVA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: