Redactia.ro
Home » Monden » Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol! Tatăl lui Jador a avut prima reacție: ”Era un pic supărat…”

Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol! Tatăl lui Jador a avut prima reacție: ”Era un pic supărat…”

GALERIE FOTO (3) Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol! Tatăl lui Jador a avut prima reacție: ”Era un pic supărat...”

Jador și Culiță Sterp au avut parte de o ceartă de proporții la emisiunea Survivor. Tatăl lui Jador a avut primele reacții în legătură cu scandalul care s-a creat. 

Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol

Cearta dintre Jador și Culiță Sterp a fost un șoc pentru toată lumea! Nimeni nu se aștepta ca cei doi prieteni să ajungă să provoace un asemenea scandal la o emisiune TV. Jador este un concurent sincer, care spune lucrurilor pe nume, iar asta a demonstrat încă de când a apărut în atenția publicului. Însă, se pare că uneori sinceritatea depășește limitele, cum a fost și acum, când cearta dintre el și Culiță Sterp a fost una dură.

După cearta cu prietenul lui cel mai bun, Jador nu-și mai găsește locul în competiție. S-a dezambiționat și nu se mai simte în largul său în concurs, ba chiar ar vrea să plece acasă, pentru că asta își doresc și unii dintre coechiperii săi.

Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol! Tatăl lui Jador a avut prima reacție: ”Era un pic supărat...”

După episodul dintre cei doi, tatăl lui Jador a avut prima reacție în exclusivitate la Kanal D. Acesta este de părere că cearta nu ar fi trebuit să survină, fiul lui este mult prea sincer și ar fi trebuit să tacă, după părerea lui, dar nici nu-l condamnă.

”El era și un pic, supărat, vă dați seama, dacă aruncă din echipa adversă către el, nu are niciun nimic, dar atâta timp cât eu trag pentru echipă și sunt cu tine, tu să îmi dai mie, să mă lovești pe mine, crezând că eu sunt negativ. Așa cum a zis și Moroșanu, eu nici nu am vorbit că la noi în echipă sunt persoane negative, sunt în partea cealaltă. Normal nu avem cum noi între noi, ne luptăm noi cu noi. Încă nu a venit momentul acesta”, a declarat tatăl lui Jador

Mai mult, sora lui Jador, Claudia, a mărturisit că fratele său este mult prea sincer, iar uneori ar trebui să tacă. De asemenea, aceasta a spus că îl așteaptă acasă indiferent de orice.

”Să fie mai calm, să gândească ce spune de restul,chiar dacă restul vorbește despre el, să tacă, că în viață trebuie să mai taci, nu trebuie să vorbești așa mult…Îl susțin foarte mult și că îmi doresc extrem de mult să vină acasă. Dacă nu mai suportă să vină acasă. Așa îl văd. Este foarte doborât acum, poate se aștepta la  mulți dintrea concurenți, dar nu la cei mai…pentru că nu se aștepta. Dar Culiță nu este de vină, eu așa cred, fiecare avem câte o slabiciune. și mai scăpăm”, a spus sora lui Jador la Teo Show.

Prietenia dintre Jador și Culiță este în pericol! Tatăl lui Jador a avut prima reacție: ”Era un pic supărat...”

Jador a fost ales favoritul publicului la Survivor România 2021

Chiar dacă pentru unii sinceritatea lui poate fi deranjantă, se pare că publicul apreciază faptul că Jador spune lucrurilor pe nume.

După o perioadă dificilă pentru faimos, în care nu se mai înțelege cu nimeni din echipă, iar majoritate vor să-l trimită acasă, publicul este în favoarea lui Jador. La consiliu, Jador a fost votat pentru a doua oară favoritul publicului. Ceea ce l-a surprins și pe el, după atâtea lucruri prin care a trecut.

Deși a spus că nu o va vota niciodată pe Georgiana, nominalizarea lui a mers direct către ea, fără să stea pe gânduri. Ea a fost și cea care a părăsit competiția Survivor România 2021.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: