Redactia.ro
Home » TV » Jador, mesaj emoționant pentru fosta lui iubită, Georgiana. Faimosul de la Survivor a spus adevărul: ”Ea era familia mea”

Jador, mesaj emoționant pentru fosta lui iubită, Georgiana. Faimosul de la Survivor a spus adevărul: ”Ea era familia mea”

Jador de la Survivor trece prin momente grele. Faimosul a transmis un mesaj impresionant pentru fosta lui iubită, Georgiana. 

 

”Ea era familia mea”

Jador trece prin momente dificile la Survivor România. Faimosul i-a transmis în ediția din ultima seară, un mesaj emoționant fostei sale iubite, Georgiana, femeia care i-a fost alături și la bine și la greu. Jador și Georgiana au avut o poveste de iubire de lungă duată, dar pe care au preferat să o țină departe de ochii curioșilor. Artistula  recunoscut în repetate rânduri că tânăra a fost singura care i-a fost mereu alături.

Mai mult, duminică seara, după ce concurenții au auzit că au primit mai multe poze și mesaje din partea prietenilor, aceștia au fost cuprinși de emoții. Atunci când i-a venit rândul lui Jador, Faimosul a ales să spună câteva cuvinte pentru cineva drag de acasă, fosta lui iubită Georgiana.

Jador și-a făcut craj și i-a transmis un mesaj fostei partenere, după ce a aflat că, în cazul în care Faimoșii vor câștiga meciuld e astăzi, vor primi fotografii și mesaje de la cei apropiați.

,,Sincer, deși pare foarte dur, cred că sunt cel mai mămos copil posibil. Mi-aș fi dorit să fie de la meme ceva. Că tot vorbim de prieteni, mi-as fi dorit să primesc un mesaj de la fosta, dar stiu ca nu se va intampla asa, pentru că ea era si familia si prietena mea si atat. Mi-as fi dorit sa primesc un mesaj de la ea, dar stiu ca nu o sa primesc.”, este mesajul emoționant transmis de Jador, pentru fosta lui iubită.

Războinicul Alin a izbucnit în lacrimi la Survivor România

La auzul vocii, mai mulți concurenți au izbucnit în lacrimi. Tensiunea este una enormă, iar concurenții trăe=iesc cu adevărat fiecare minut din această competiție. Astfel, îniante de probă, Alin de la Războincii nu  și-a mai putut controla emoțiile și a început să plângă. Concurentule ste cu gândul la familie la soție, la cei de acasă și susține că aceste lacrimi sunt lacrimi de durere.

 

Drama prin care a trecut Jador

Artistul Jador care se află în competiție la Survivor România 2021 este din nou în centrul atenției. Jador a devenit unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Artistul s-a născut în județul Bacău, într-o familie numeroasă, cu mulți frați și surori. De-a lungul vremii, familia sa a fost greu încercată, aceasta îndreptându-se către biserică. Puțini știu că părinții lui Jador s-au vindecat de cancer cu ajutorul lui Dumnezeu. Astfel, aproape toată familia lui s-a pocăit.  Răzvan și Camelia, doi dintre frații artistului s-au înregistrat în timp ce cântau muzică religioasă și au postat înregistrările pe Youtube. Cei doi au fost înrezistrați cu talentul pe care îl are și Jador, dar aceștia au decis să meargă pe calea bisericii, lucru la care s-a ândit și Jador. Acesta s-a gândit de multe ori să se lase de muzică, pentru că nu crede că face voința lui Dumnezeu. Pe de altă parte, Jador nu ezită să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru toate reușitele din carieră de până acum. Artistul a recunscut că a plecat de jos și că a avut zile în care a stat și flămând.

Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici”, a spus Jador.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: