Redactia.ro
Home » TV » Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Jador

Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Jador

GALERIE FOTO (5)

Cearta dintre Jador și Culiță Sterp, la Survivor România, capătă proporții, chiar și la o săptămână de când a fost difuzată. Fanii celor doi artiști s-au împărțit în două tabere, fiecare susținându-și favoritul. Și mama lui Culiță Sterp a avut un cuvânt de spus în scandalul momentului. 

 

Mama Geta intervine în scandalul dintre Culiță Sterp și Jador

Mama Geta, mama lui Culiță Sterp, a avut un cuvânt de spus în scandalul dintre Jador și Culiță Sterp de la Survivor România.

”Sperăm că e totul bine, din ce am văzut la televizor au avut mici certuri, dar e normal să se întâmple așa pentru că sunt…”, explică sora Faimosului Culiță Sterp.

Mama Geta a explicat, așa cum știe ea mai bine, ce s-a întâmplat la Survivor România.

”Nu sunt certuri… Dar dacă toată echipa, toți… Ca și când se duc la vot, dacă sunt 1000 de voturi pentru un primar, aici în comună, și doar eu mă încăpățânez să nu votez pe ăla, aia 1000 au câștigat. Adică întotdeauna așa a fost, majoritatea câștigă… Dar aici eu nu cred că are suflet rău, dar gura bate cu@#l”, spune mama Geta.

Fiica care îi poartă numele a intervenit și a completat-o pe femeie” Jador chiar nu e băiat rău, doar că uneori exagerează și el trebuie să recunoască asta. Și când majoritatea o spun…”.

Mama Geta mai susține că cearta dintre cei doi prieteni vine din faptul că niciunul nu este matur.

”Sunt copii, nu-s copți la cap… Nici Culiță nu i-a zis absolut nimic cu răutate, i-a zis… în față. Dar cum să zică, dacă nu ascultă, îi zici în față”, mai explică femeia. Pe de altă parte, Geta, sora lui Culiță Sterp, a recunoscut că Faimosul a greșit t atunci când acesta le-a reproșat fetelor că nu au spălat oala de mâncare.

”A greșit, dar o fi fost și el nervos. Dar, eu, ca fată, dacă aș fi acolo și nu sunt nevasta nimănui de acolo, m-aș simți să mă duc să spăl oala aia… E ca și când mergi la o petrecere, la munte, sau unde mergi, ca fată trebuie să pui mâna, să cureți un cartof, să faci o mâncare să speli o oală. Cred că e normal ca femeia să facă treburile astea”, a spus Geta.

Însă, mama Faimosului este de altă părere.

”El nu trebuie să le dea ordine, trebuie să le roage frumos”, a spus și mama Geta.

 

Mama Geta, atac rasist la adresa lui Jador

Mama lui Culiță Sterp a avut o primă reacție după difuzarea scandalului care a izbucnit între Jador și Culiță Sterp. Femeia a avut un atac rasist la adresa Faimosului numindu-l”țigan” într-un mod ofensiv, deși acestea nu s-a sfiit niciodată să-și recunoască etnia.

Pe contul de Instagram al lui Iancu Sterp, fratele lui Culiță, un fan i-a scris acestuia, într-un comentariu, să intervină în scandalul dintre fratele lui și Jador. Însă, mama Geta a răspuns în mod surprinzător: ”Cine se pune cu niște țigani?”

Și mama lui Jador a precizat , în cadrul unui interviu la Teo Show, că are o temere legată de relația fiului ei cu artistul Culiță Sterp.

”El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu arecu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat. Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns”, a spus mama lui Jador.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: