Redactia.ro
Home » Monden » Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România? Fanii au rămas șocați

Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România? Fanii au rămas șocați

Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România_

Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România? Jador a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar cei care îl cunosc știu că artistul este o persoană credincioasă. Astfel, înainte de a pleca la Survivor România, Jador a fost surprins într-o ipostază inedită. Celebrul artist a mers împreună cu părinții săi la o adunare de penticostali și a cerut ajutorul divin. Imagini rare cu artistul de la Survivor România!

Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România? Fanii au rămas șocați

Cum a fost filmat Jador înainte să plece la Survivor România? Jador este unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, iar faima sa a luat amploare foarte repede. După ce a participat la emisiunea matrimonială Puterea Dragostei, difuzată pe KanalD, tânărul în vârstă de 25 de ani a reușit să le câștige simpatia oamenilor. Jador provine dintr-o familie de penticostali din Bacău, iar de mic copil, acesta merge cu ai lui la biserică. De când a devenit celebru, artistul nu mai merge atât de des la adunările de penticostali, dar ori de câte ori are ocazia, acesta nu ezită să cânte la asemenea evenimente. Astfel, în urmă cu ceva timp, înainte să plece în Republica Dominicană, Jador a fost surprins cântând imnuri religioase la o adunare penticostală din Bacău. Imaginile cu el au devenit virale în mediul online, mai ales că la Survivor, mulți concurneți l-au acuzat că are un comportament nu tocmai bun și că își insultă colegii.

Artistul a fost filmat în timp ce cânta melodia religioasă „Numai tu ajutor îmi dai”, una dintre piesele preferate ale lui Jador. În imagini cântărețul apare îmbrăcat sport, cu haine scumpe, dar cu toate astea, artistul este foarte atent să nu greșească, iar vocea îi tremură ușor atunci când fredonează refrenul melodiei.

Jador, tentat să renunțe la muzica

În urmă cu ceva timp, Jador a făcut un live pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că este tentat să renunțe la muzica și să se apropie cât mai mult de Dumnezeu pentru că a ajuns la concluzia că nu este pe drumul cel bun. ”M-am uitat la un video până acum, abia am terminat cântarea, e ora 8 dimineața. Vreau să vă zic că eu sunt copil de oameni pocăiți și știu că Dumnezeu vrea ca eu să mă pocăiesc. M-am uitat la un video până acum…nu știu dacă fac bine că eu cânt și fac fericită atât de multă lume dar îmi pare așa de rău că… Băi fraților, chiar există Dumnezeu și mai ales eu, că știu că există, nu fac voia Lui deloc… Mă simt așa, pătat rău de tot. Am o stare… nu mai pot să dorm, sunt speriat…Mi-a dat Dumnezeu tot ce mi-am dorit: casă, bani… Mai mulți bani decât am crezut că pot avea. I-am cerut să-mi vindece familia, mi-a vindecat-o. Mi-a dat o mie de semne că există și cu toate astea am avut îndoieli. Îmi vine să mă las de cântat!”, a povestit Jador într-un live pe contul lui de socializare.

Jador este unul dintre preferații telespectatorilor de la Survivor România, aceștia fiind îngrijorați pentru starea de sănătate a artistului, având în vedere că faimosul s-a accidentat în urmă cu câteva zile și a avut nevoie de intervenția medicilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: