Redactia.ro
Home » Monden » Noi tensiuni între ”Faimoșii” de la Survivor România. Jador, dezamăgit de echipa sa

Noi tensiuni între ”Faimoșii” de la Survivor România. Jador, dezamăgit de echipa sa

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania

Ultimul consiliu de eliminare de la Survivor România a iscat noi tensiuni în echipa ”Faimoșilor”. Jador a ținut să facă o observație colegilor săi, după ce a fost, din nou, favoritul publicului. El nu a considerat corect votul de eliminare a Elenei și s-a simțit jenat față de ”Războinici” când a aflat că una dintre cele mai bune fete de la ei a fost propusă pentru a părăsi competiția. 

Noi tensiuni între ”Faimoșii” de la Survivor România. Jador, dezamăgit de echipa sa

Jador a fost, din nou, favoritul publicului din echipa „Faimoșilor”. Înainte de a o nominaliza pe Majda pentru eliminare, artistul le-a împărtășit colegilor nemulțumirea față de propunerea Elenei pentru a părăsi Survivor România. Jador a dezvăluit că s-a simțit rușinat față de echipa adversară, ”Războinicii”, atunci când a aflat că una dintre cele mai bune fete de la ei a fost votată ca să plece acasă.

Jador este preferatul publicului la Survivor România. Faimosul și-a ieșit  din fire la consiliu: „E multă ură între noi, nu mai există educație!” -  WOWBiz

Jador nu înțelege de ce „Faimoșii” emană răutate, în ultima vreme, și a mărturisit că nimeni nu l-a crezut că are probleme de sănătate, după ce la ultima probă a fost preluat de medici și nu a mai putut lua parte.

„Nu prea mă așteptam săptămâna asta, pentru că medicul nu prea m-a lăsat să joc și m-am gândit că lipsind din peisaj lumea o să mă dea la o parte.Le mulțumesc celor care mă votează, celor care mă susțin și văd în mine un om bun, deși am mult defecte. Am fost atât de rușinat când i-am luat apărarea acestei echipe și am spus că noi nu votăm, nu ținem ura în suflet, nu avem probleme și când a ieșit Elena la vot nu mi-a venit să cred.

Nu înțeleg cum un om care își dă viață pe traseu și se vede asta.. Nu merita votată ea, ar fi trebuit să fie ultima fată votată. Cu scopul de a o proteja pe Majda, un grup de cinci oameni dintre noi au votat-o pe ea. Am fost astăzi la spital și mi-au spus că m-am prefăcut. Nu înțeleg de unde răutatea asta..că „vedeta s-a prefăcut”. E multă ură între noi, nu mai există educație între noi, nici respect și nici nimic.Trăim în junglă, dar venim din anumite medii”, a declarat Jador.

Majda a fost eliminată din competiție

Majda a fost nominalizarea lui Jador, pentru eliminare, pe motiv sportiv. Majda a fost concurenta din echipa ”Faimoșilor”, dintre cele propuse spre eliminare (Roxana Nemeș și Elena Marin), care a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Astfel, ea a fost cea care a părăsit Survivor România.

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a explicat Jador.

Majda s-a așteptat ca să fie propusă pentru eliminare și să plece acasă.

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună”, a spunea Faimoasa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: