Redactia.ro
Home » TV » Cătălin Moroșanu, declarație șocantă despre colegii săi de la Survivor România. „Pe bune? Voi credeți că o să câștige vreun Faimos concursul acesta”

Cătălin Moroșanu, declarație șocantă despre colegii săi de la Survivor România. „Pe bune? Voi credeți că o să câștige vreun Faimos concursul acesta”

Faimosii ar putea avea un nou coleg in echipa

Cătălin Moroșanu este dezamăgit de colegii săi de la Survivor România. Concurenții de la Survivor România sunt din ce în ce mai agitați, iar Faimoșii sunt pe cale de a claca. Cătălin Moroșanu se numără printe cei care au renunțat la idea că un Faimos va câștiga Survivor România 2021. Ce l-a determinat pe sportiv să-și schimbe părerea?

Cătălin Moroșanu este dezamăgit de colegii săi de la Survivor România. „Pe bune? Voi credeți că o să câștige vreun Faimos concursul acesta”

Cătălin Moroșonu este dezamăgit de colegii săi de la Survivor România. Tensiunea și panica s-a instalat deja în rândul concurenților de la Survivor România. Atât concurenții de la echipa roșie, cât și cei din echipa albastră sunt pe cale să clacheze, din cauza condițiilor de trai de pe Insula Dominicană, dar și din cauza conflictelor care au loc între ei. În ultimele săptămâni, concurenții au avut parte de momente dificile, iar frustrarea se vede pe chipul lor. În ediția de duminică, Cătălin Moroșanu, din echipa Faimoșilor face declarații șocante despre colegii săi. Sportivul și-a cam pierdut speranța că va câștiga concursul Survivor România. „Atâta timp cât avem astfel de caractere în echipă, pe bune? Voi credeți că o să câștigăm vreunul din noi concursul acesta? NU PREA CRED„, au fost cuvintele lui Moroșanu.

Se pare că tensiunile dintre Faimoși l-au determinat pe Moroșanu să-și schimbe părerea. De multe ori, băieții de la echipa Faimoșilor au fost acuzat de către cei de la Războinici că nu sunt alături de fetele din echipa lor. De cealaltă parte, sinceritatea lui Zanni îi enervează pe colegii săi, care îl critică pentru atitudinea sa. Telespectatorii vor urmări în această seară secvențe dure la Survivor România, iar unii dintre ei vor rămâne șocați pentru că Jador va fi transprotat de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău. Toate acestea vor fi difuzate pe KanalD, de la ora 20.00. Tot duminică, un concurent va părăsi competiția Survivor România 2021.

Conflict serios între Jador și Roxana Nemeș

În urmă cu o seară, Jador și Roxana Nemeș au avut un moment tensionat, iar artistul a jignit-o pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Roxana nu se poate împăca cu ideea că a fost nominalizată să plece acasă, așa că a lansat diverse acuzații la adresa colegilor ei. Însă, blondina este pusă la punct de Jador. „Băi, Nemeș, termină cu astea, că mă enervezi. Mă enervezi rău. Te-am votat că meriți, ești nebună?”, i-a spus direct, Jador.

Roxana Nemeș a mai avut conflicte cu unii dintre colegii săi din echipa Faimoșilor,iar printre ei se numără și Zannidache, cunoscut pentru firea sa sinceră. Odată cu Roxana Nemeș, a mai fost nominalizată și Elena Marin, iar în această seară, în funcție de echipa câștigătoare, un concurent va pleca acasă. „Mă așteptăm, cum am spus e o tradiție deja. Mă nominalizează până mă elimină. Vreau să mulțumesc publicului pentru că îmi este alături și m-au votat să rămân în continuare și să-mi urmez visul, că acum e unul dintre visurile mele. Îmi demonstrez în fiecare zi că pot lupta mai mult și am motivație, de câte ori mă trezesc, numai eu știu cât lupt cu mine”, a declarat Roxana Nemeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: